2777
2789

سالیانه نمیرفت چکاپ بشه؟ من هرسال میرم پیش دکتر خواجه وند. حدود 8 ماه پیش که دوباره رفتم پیششون گفتن ی زخمی داخل رحمم هست و بعدش برام کولپوسکوپی انجام داد سرطان رحمداشتم اما خداروشکر تو مرحله اولیه بودش و وخیم نبود و تونستم زود برای درمانش اقدام کنم 

سالیانه نمیرفت چکاپ بشه؟ من هرسال میرم پیش دکتر خواجه وند. حدود 8 ماه پیش که دوباره رفتم پیششون گفت ...

نه عزیزم چکاپ اصلا نمیرفت توی روستا بود دسترسی نداشت علایم هم نداشت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با کدوم دکتر صحبت کردی؟ ببین میتونی بری تو سامانه ماوراطب متخصص زیاد داره و با چند پزشک همزمان در ارتباط باشی. می تونی آنلاین براشون مدارکت رو ارسال کنی و نظرشون رو بدونی. حتما پیگیری کن و جواب میگیری

عزیزم برای درمان سرطان رحم بهتره به متخصص اش مراجعه کنی 

من ی دکتر خیلی خوب میشناسم دکتر سمیه ثقفی راد 

مادر دوستم مثل مادر شما سرطان رحم داشت، تحت درمان بود ی مدت و خداروشکر درمانش هم جواب داد 

خیلی دکتر دلسوز و با تجربه ایه و بهشون خیلی کمک کرد تا زمانی که به نتیجه رسیدن

مطب اش تبریزه 

درآورده رحمش رو ۳سال پیش هنوز درگیره ۳سال داره شیمی درمانی میشه همه داروهارو زده  

سلام عزیزم ایشالا که زودتر بهبود پیدا کنن اما پیش یه دکتر خوب ببرش من یکی از اشنایان این بیماریو داشت رفت پیش  دکتر افروز آزاد   توی جنوب هست تو بندرعباس ولی خب خداروشکر خوب به درمان جواب داده