2777
2789

تو رو خدا یهویی عکس نذارین  آدم یه جوری میشه بخدا 

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میخوره میخچه باشه از فشار کفشه احتمالا برو دکتر 

نه عزیزم کفشم راحته باید برم دکتر

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

تو رو خدا یهویی عکس نذارین  آدم یه جوری میشه بخدا

حرفم رو به دل نگیرین خواهشا ولی خب خبر بدین قبلش

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
چرا عکسم پاک نمیشه

انگار پاک شد عزیزم 

شما چطوری کنترل میکنی عزیزم؟ من یه مدت وحشتناک پوست سرم داغون شده بود با تاید درمان کردم 😔

چندین ساله لوسیون کلوتریزون که ترکیب بتامتازون و کلوتریمازول هست میزنم و گاهی هم شامپو کتوکونازول ۲درصد 

مال شما شاید شوره بوده فقط ک با تاید درست شده 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
چندین ساله لوسیون کلوتریزون که ترکیب بتامتازون و کلوتریمازول هست میزنم و گاهی هم شامپو کتوکونازول ۲د ...

داروی لوسیون شما تو داروخانه ها هست یا دکترت ترکیبی داده عزیزم؟

نه گلم دکتر تشخیص داد با هیچ چیزی خوب نمیشد ک با تاید ۹۰ درصدش رفع شد 

ایشالا که چیزی نیست و با یه پماد رفع میشه 💕🌹

انشاالله.اصلا خجالت میکشم یکی ببینه

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

مرسی گلم💝

گلم دکتر برو تا بیشتر نشه 

خدایی نکرده بعضی موارد جاهای دیگه بدن هم سرایت میکنه

چندین ساله لوسیون کلوتریزون که ترکیب بتامتازون و کلوتریمازول هست میزنم و گاهی هم شامپو کتوکونازول ۲د ...

منم نزدیک ۱۸ ساله مبتلا هستم😔