2777
2789
عنوان

غذای مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 18 پست

من کرفس متفاوت درست میکنم بچه ها ....از دوست مادرم یاد گرفتم اول گوشت میپزم بعد ساقه کرفس با کره تفت میدم بهش اضافه میکنم به گوشت  با زردچوبه و زعفرون زیاد تا جا بیفته ولی له نشه کرفسا ...اصلا رنگ خورشت سبز نیست برگ کرفس و جعفری نمیریزم...حالا نمی‌دونم بقیه نظرشون چیه خودم این مدلی بیشتر دوست دارم طعم کرفس اذیت نمیکنه 

بورک و تیرامیسو رو دقیقا لطفا توضیح میدید 🌹🙏

بورک غذای ترکیه ای هست. انواع متفاوتی داره. خمیرش نازکه و توی سوپرمارکت پیدا. میشه
میتونید بین خمیرش هر چیزی بذارید
مثلا اسفناج و پنیر
یا گوشت چرخ شده و فلفل دلمه
توی فرآماده میشه و پیش غذای شیک و راحتی هست
ولی هیچ وقت غذایی رو برای اولین بار برای مهمان آماده نکنید
ببینید بهترین غذایی که درست میکنید چیا هستن از همونا انتخاب کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فسنجون با کشک بادمجون یا سوپ 

قیمه بادمجون 

قیمه با سوپ شیر

قورمه با الویه 

زرشک پلو با مرغ  و سالاد ماکارونی

اسفناج  رو خیلی کم میپزم در حد یه دقیقه تو مایک رو فر حرارت میدم و میریم تو آبکش تا آب اضافی خارج بشه  ماست چکیده استفاده میکنم پودر سیر میریزیم به جا سیر و چون عطرش ملایمتره  یه خیار رنده ریز میکنم و آب اضافی رو میگیرم با نعناع و  کنی فلفل سیاه و کنی پودر مرزه 

بورانی بادمجون رو من بعد کباب کردن میزارم تو کیسه فریزر تا بخار خودش باعث بشه پوستش راحت کنده بشه بعد 

میکسش میکنم تو ماهی تابه تفلون کمی تفت میدم تا آبش کامل کشیده بشه بعد که سرد شد سیر رنده شده یه خیار رنده شده و ماست چکیده و نعناع مخلوط میکنم البته سعی کن شب قبل یه ۴ الی ۵ ساعت قبل درست کنی تا قشنگ مزه ها تو خورد هم برن