2777
2789
عزیزممم انشاالله ب سلامتی😍😘❤❤❤❤ قربونت سلامت باشی

عزیز دلی قشنگم مراقب خودتو فرشته باش😍

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدای تو توام مواظب خودتو نی نی باش مهربون😍😘❤ زایمان کردی بگو بهم ذوق کنم😍😁

حتما اگه وقت کنم بیام سایت😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
اره واقعا اونموقع ادم وقت سر خاروندن نداره😩😂 اسم انتخاب کردین؟؟

دقیقا. 

والا همین دیروز با شوهرم سر اسم حرف میزدیم انگار هنوز که هنوزه قطعی نشدیم ☹️🤦‍♀️

دقیقا.  والا همین دیروز با شوهرم سر اسم حرف میزدیم انگار هنوز که هنوزه قطعی نشدیم ☹️🤦‍♀️

سخته واقعا انتخاب اسم

من از اولش انتخاب کردم همه ب اسم نلین صداش میزنن😁قرار بود اگ پسر بود بزاریم کیان انتخاب شوهرم بود ولی اگ دختر بود من انتخاب کنم ک کردم😁

سخته واقعا انتخاب اسم من از اولش انتخاب کردم همه ب اسم نلین صداش میزنن😁قرار بود اگ پسر بود بزاریم ...

ای جونم نامدار باشه الهی😍به سلامتی 

آریان ۳۰ هفته ۱۴۶۹ بود

۳۴ هفته دنیا اومد ۲۲۰۰ بود 

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
خوب بوده باز من ۳۲ هقته گفت ۱۸۰۰ الان لیدی میل میخورم

نگران نباش ، ماه نهم ماه وزن گیریه الان بچه داره ریه‌و.... تکمیل میشه 

تا میتونی بخور ، بستنی و خامه و عسل و شیره خرما عالیه

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم