2821
2789
عنوان

والدین

110 بازدید | 21 پست

من ۲۳ سالمه و مادرم خیلی اختلاف سنی زیادی با من نداره ۴۳/۴۴ سالشه خیلی باهم راحتیم و راجع به همه چیز باهم صحبت میکنیم،جدیدا بعد از گذشت این همه سال زندگی مشترک خیلی غرق رابطه جنسی شده و این رو روانه منه تقریبا من متوجه رابطشون میشم(میشنوم یا یجوری متوجه میشم) و ناخودآگاه میره رو اعصابم تصورش حالمو بد میکنه که انقد به این مسئله بها میدن شاید هر روز 

حتی توی گوشیش هم دیدم فیلمای…میبینه یه بار گفتم انداختم گردن داداشم😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راستش بخوای زن و شوهرا توی این سن رابطه شون قوی تر میشه ... و به روزهای اوایل ازدواجشون میرسن چون بچه ها بزرگتر شدن و به آسایش میرسند ولی باید جلوی شما رعایت کنند اما شما هم تجسس نکن توی گوشیشون

❤️❤️ممنونم خدای بزرگ که حواست بهم هست❤️❤️

اول اینک نیازش چکار کنه خب بعدش تجسس شما کار درستی نیست 

اگ واقعا باهاش راحتی بعش بگو متوجه میشی کنترل کنن

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

اول اینک نیازش چکار کنه خب بعدش تجسس شما کار درستی نیست  اگ واقعا باهاش راحتی بعش بگو متوجه می ...

دقیقا نمیدونم چجوری باید بگم اصلا گفتنش کار درستیه؟راحتم باهاش اما تا خالا راجع به خودش حرف نزدم🤦🏻‍♀️😂

دقیقا نمیدونم چجوری باید بگم اصلا گفتنش کار درستیه؟راحتم باهاش اما تا خالا راجع به خودش حرف نزدم🤦🏻 ...

اره بگو مثلا به شوخی هرحور ک متوجه باشه 

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

2790
2823
2791
2779
2792