ریان_ مدیر عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 464 عنوان وکس بیکینی | مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 39 پست اولین بارمه توی خونه میخوام انجام بدم چون شرایط سالن رفتن ندارم و کسیو ندارم برای انجام بده لطفا بگین میتونم 1401/09/13 | 20:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دریا،دریا عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 2755 چقد بد من میخوام انجان بدم جرئت دارم ولی میترسم نمیدونم چطور توضیح بدم که اینجوری نشه فقطپوستتو بکش نزار شل بمونه کاربری دست دو نفره
ریان_ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 464 عزیزدلم از این پودر موبرای گیاهی عطاریا دارن بگیر پوستت باید خشک خشک باشه فقط کیلویی هم هستن اینا ب ... پیجی دارین ک معرفی کنین؟
ریان_ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 464 نمیدونم چ اصراری هم داشتم ب این کار😂😂😂😂😂😂 اخه با موبر و ژیلت و تیغ لامصب اینقد صاف نمیشه پوست و اگ با ژیلت بشه روز دوم دوباره سرمیکشنتنها راه چاره همینه ک دوستان منو انگیزه ندادن🥲
ریان_ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 464 نمیدونم چطور توضیح بدم که اینجوری نشه فقطپوستتو بکش نزار شل بمونه ممنونم ازتون،بازم اگ نکته ایی هست بمن بگید خوشحال میشم امروز یکمشو با وکس امتحان کردم بلد بودم حالا کنارهای لابیا رو نمیدونم چطوره دردش
دریا،دریا عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 2755 ممنونم ازتون،بازم اگ نکته ایی هست بمن بگید خوشحال میشم امروز یکمشو با وکس امتحان کردم بلد بود ... همون جاش سخته دیگه خیلی نازک بزن موم رو خیلی جوری که پوستت قشنگ دیده بشه اینجوری راحتر موها درمیان کاربری دست دو نفره
ریان_ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 464 وای نکن لطفا .تصورشم دردناکه😢 میخوام راحت بشم از این موها اخه ادم خسته میشه روز دوم باز با بقیه راها در میاد بزار میدونم لیزر میکنن ولی من شرایط لیزر ندارم
صبابانودخترخدا عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 2565 شما انجام دادید؟ اگه انجام دادید ممنون میشم اسم دستگاه و تعداد جلسات رو بگید من لیزر کندلا رفتم فدات برا بیکینی ۱۲جلسه هست که من دیگه آخراشم خوبه راضیم کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫
mlisaa عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 6295 چرا از درد زایمان ک سخت تر نیس،والا خسته شدیم از این موها ک هرچی بهشون بزنیم روز اولش درمیان چرا نمیری لیزر میگذره از گناهامون،اون ک از ارزوهامون گذشت🙃🙃
icy_queen عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 3129 پیجی دارین ک معرفی کنین؟ از برنامه باسلام بخر گلم قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰