2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان دومی رو باردارم واقعا سخته

سومی که دیگه وحشتناکه

ولی اگه آدم ناخواسته باردار بشه دیگه چه میشه کرد😕هدیه خداست نمیشه پسش داد

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇

عزیزم مبارکت باشه ولی باتوجه به شرایطت تصمیم بگیر ماکه از شرایطت خبر نداریم..منم مثل شما دوتا بچه کوچیک دارم ولی تحت هیچ شرایطی به سومی فکر نمیکنم..نه جسمی توانش رو دارم نه روحی..

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
آره اصلاحوصلشوندارم 

عزیزم مردا چون فقط هرینه میکنن و از شیرینی بچه لذت می‌برند درک نمیکنن یه زن چقدر داغون میشه هم از لحاظ نه ماه حمل هم زایمان و بقیه ش بیشتر مسئولیت رو دوش مادره واسه همین بشین فکرات رو بکن ببین چقدر میتونی از پسش بربیای

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
ازسقطم میترسم

اگر هفته ات پایینه سریعتر اقدام‌کن..بهتر ازاینه دوباره دردزایمان و شیردهی و‌شب بیداری‌و...داشته باشی بعدهم یک روش جلوگیری مطمئن پیدا کن که دیگه خیالت راحت باشه

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
چیکارکنم فک کتم ۵هفتمه

تورو خدا سقط نکن خیلی ها الان توی مطبها و کلینیکهای ناباروری گرفتارن تا بچه داشته باشن با کلی قرض و حتی میلیاردها خرج...😔

هدیه خداست میدونم خیلی سخته ولی بخاطر خودش تحمل کن متوسل شو کمکت میکنه. حتما خیری درش هست

اگه سقط بشه سالها هر اتفاقی بیفته تو عذاب وجدان داری و یه مشکلی پیش بیاد خودتو سرزنش میکنی... 

الهی خدا به همه چشم انتظارا نی نی سالم و صالح عطا کنه🤲