2777
2789
عنوان

شماره دادن...

| مشاهده متن کامل بحث + 5539 بازدید | 99 پست

من ک میگم دختره اصن قصدی نداره..بضی دخترا همینجوری نگا میکنن زیادی پرو و زلن ..بین دوستام دیدم ک میگم

شمام کلا خودتو بزن ب بیخیالی ..سر ب زیر و خجالتی نباش مغرور باش

این کارتم خیلی بیجا و مسخره بود ک نامه نوشتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گیر افتادم نمیدونم چی میخاد حداقل نگاهم نکنه راحتم

به نظر من شما کار اشتباهی نکردین

فک کنم خواسته بگه من دست نیافتنیم

اگه واقعا دوسش داری فقط یک بار دیگه نه از طریق شماره دادن

از طریقای دیگه مثلا پیج اینستاش بهش پیشنهاد بدید

اگرم دوسش ندارید که بیخیال

براش نوشتم من آبرومندم وخدای نگرده قصد بدی ندارم اگه‌ازمن خوشتون میاد منم ازشما خوشم میاد

شما ک حرکت بدی انجام ندادین 

حالا فقط از کسی بخواین باهاش صحبت کوتاهی کنه بالاخره در این حد ک کس و کاری پیدا میشه

...و خدایی هست،بالاتر از حد تصوُّر...

من خودم مشابه شماست موضوعم

اینطوریع ک ازش خوشم میاد ولی بش نگا هم نمیکنم یکی دو بار هم پیشنهاد داده و قبول نکردم نیاز دارم بیشتر اصرار کنه 

ولی من ازش خوشم میاد راجب شما شاید صدق نکنه

عجب بغض گرونی من خودم سرمایه دارم”
توجه کردم به دیگران نگاه نمیکنه اما زل میزنه بمن

خب احتمال زیاد ازت خوشش میاد ولی نیاز به اصرار بیشتر داره من خودم هیچوقت با یه بار پیشنهاد قبول نمیکنم 

ولی باز انسانها مخصوصا دخترا خیلی متفاوتن اصلا نمیشه با هم مقایسشون کرد

نامه نوشتن خیلی ضایع بود واقعاااا،راه درستش این که جا خواهرت بهت میگم،به خواهری مادری زن داداشی،یا دختر عمویی هر خانومی که باهاس راحت هستی بگو قضیه رو همین چیزایی ک ب ما گفتی اینجا و اون بره با دختره در میون بزاره اگ جوابش اوکی بود ک بعد برادر بزرگتری پدری کسی ک سن و سال داره بره از برادرش خاستگاری کنه و وعده بگیره برین خونشون رسما،که اگ جوابش منفی بودم بتونه بش بگ پ مرض داری پسره مردمو هی دید میزنی😅

هرکسی یه مدله نمیدونم

طرف تو خوبه باز فقط نگاه میکنه 

این پسری که من روش گیرم منو اسکل کرده  هی بهم تیکه میندازه یا شوخی میکنه نگاه هم میکنه 

اولا زیاد نگاه میکرد الان کمتر نگاه میکنه ولی تیکه هاش باز ادامه داره  

مثلا یبار داشتم عکس میگرفتم گفت داری از شماره من عکس میگیری 😑

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز