2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید بگید باردارم یا چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 39 پست
ن بابا خیلی دوست دارم باردار باشم🥰😍

خب پس چرا قرص خوردی بدنت داغون کردی باهاش 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وسهل مخرجهم

خب پس چرا قرص خوردی بدنت داغون کردی باهاش 

من عاشق بچه ام ولی همسرم گفت قرص بخور🥺🥺🥺

خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه قبلا هم خوردم ولی تا این حد عقب نیفتاده بود

چون قرصش خیلی بد وهرچی هی بیشتر بخوری بدتر میشه و عوارضشم بیشتر 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وسهل مخرجهم

اره گف اگ باردار بودی بیبی چکت منفی نمیشد

اصلا کار ایشون مورد تایید نبوده، شاید موقعی که بی بی چک زدی هورمون Hcg خونت خیلی بالا نبوده باشه، شاید حاملگی خارج از رحمی داشتی

من عاشق بچه ام ولی همسرم گفت قرص بخور🥺🥺🥺

خب علکی به قرص دیگه میخوردی دیگه اصلا نخوری 

الان باید چیکارکنم ممکنه باردار باشم؟امپولا مشکل ایجادمیکنن؟

خب ببین باید قبل از تزریق از باردار نبودن شما مطمئن میشد، اگر تا دو سه هفته خونریزی نداشتی حتما آزمایش بارداری بده ، نه در مورد آمپول ها هم نگران نباش تاثیری روی بارداری نداره