2777
2789
تا اینکه دیشب یکی از فامیلامون بهم گفت کورتون خیلی ضرر داره ممکنه روی اندام تناسلی و دست وپای بچه تا ...

غذاهای دارای کورتن و ویتامین Aخالص نباید تو بارداری مصرف بشه مخصوصا سه ماهه اول.... حالا شما باید بری دکتر... من خودم تا آخر 3 ماه نه یدونه هویج نه جگر نخوردم بعدم یبار جگر خوردم ولی الان کلا 4 تا هویج نخوردم ولی دکترا میگن هفته ای یه لیوان آب هویج اشکال نداره که میشه متوسط روزی یه هویج

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان۹ هفته هستم ۱۳ هفته خواستم برم سونو سلامت مشخص میشه که ایا مشکلی داره یانه

13 هفته میری سونو ان تی که اون بحثش جداست.....همون موقع یه آزمایش غربالگری هم باید بدی 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
من الان۹ هفته هستم ۱۳ هفته خواستم برم سونو سلامت مشخص میشه که ایا مشکلی داره یانه

عزیزم ایشالا که چیزی نیس و بچه سالمه🙏

13 هفته میری سونو ان تی که اون بحثش جداست.....همون موقع یه آزمایش غربالگری هم باید بدی 

اره سربچه اولم رفتم

توی سونو ان تی و غربالگری هرمشکلی باشه خدای نکرده نشون میده..؟؟؟؟ 

ببین آمپول کورتن واسه دوماه پیش بوده فکر نکنم مشکلی باشه ولی با کتر مشورت کن آخر که باید بری دکتر واست بنویسه

اره سربچه اولم رفتم توی سونو ان تی و غربالگری هرمشکلی باشه خدای نکرده نشون میده..؟؟؟؟ 

آره... ولی خودتو نگران نکن... ایشالا چیزی نیس

ببین آمپول کورتن واسه دوماه پیش بوده فکر نکنم مشکلی باشه ولی با کتر مشورت کن آخر که باید بری دکتر وا ...

فامیلمون میگفت دختر من رفته واسه بینیش کورتون زده گفته تا ۶الی یکسال نباید بزاری باردار بشی

ولی دکترم ب من اینو نگفته بود

فامیلمون میگفت دختر من رفته واسه بینیش کورتون زده گفته تا ۶الی یکسال نباید بزاری باردار بشی ولی دکت ...

ببین یا زنگ بزن از دکترت که بینیتو عمل کرده بپرس یا رفتی دکتر زنان بگو بهش