2777
2789
عنوان

خواستگاریییییییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینه لیسانس علوم سیاسی هم داره منتها اون ستاره یکیه و تا نیس 

ببین عزیزم اگه یک ستاره داشته باشه میشه ستوان سه حقوقش هم بستگی به جایی که کار میکنه متفاوته مثلا اگه تو پاسگاه ها باشه حقوق نسبت به کسایی که تو ستاد هستن بیشتره ولی حدودا یه 8 تومن 9 تومن میگیره

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
ببین عزیزم اگه یک ستاره داشته باشه میشه ستوان سه حقوقش هم بستگی به جایی که کار میکنه متفاوته مثلا اگ ...

اره قربونت پاسگاه آخه مطمعنی حدودا ۸_۹ ؟ چون یکساله رسمی شده ۴_۵تومن نیس؟

خدایا من همیشه به امید نگاه تو زنده م 🤍

اره قربونت پاسگاه آخه مطمعنی حدودا ۸_۹ ؟ چون یکساله رسمی شده ۴_۵تومن نیس؟

نه عزیزم چون با لیسانس وارد نیرو انتظامی شده درجش ستوان سه هست و حقوقش همین قدره 

اگه با دیپلم وارد نیرو انتظامی بشی از درجه ی گروهبان یک شروع میکنی و اون موقع حقوقش یه 5 تومنه 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
دستت درد نکنه قربونت خیر ببینی 

خواهش عزیزم 🌻

خب چیزی نیس حتما منتظر جوابی از سمت شماست 

خانواده دختر به معرف زنگ زدن کار دیگه ای البته داشتن ولی جواب نداد

یه دوست مشترک هم دارن با این معرف

اونم گفت زنگ زده جواب نداد

ولی چندروز بعدش تو مجازی این معرف انلاین شده

به نظرت چرا اینکارو میکنن

خانواده دختر به معرف زنگ زدن کار دیگه ای البته داشتن ولی جواب نداد یه دوست مشترک هم دارن با این ...

خب حتما پشیمون شده و دیگه مایل نیست.. چون حداقل بخاطر احترام های قبل ازدواجم شده جواب میدادن

بخش دوم رو متوجه نشدم یعنی چی

یعنی بنظرت بخاطر احترامم شده نباید جواب بده؟؟ حتما خجالت کشیده بگه که پشیمون شدم چون شما آشنای مشترک دارین . غریبه نیست که یهو بگه نه و براش مهم نباشه که طرف چه برداشتی می‌کنه.

یعنی بنظرت بخاطر احترامم شده نباید جواب بده؟؟ حتما خجالت کشیده بگه که پشیمون شدم چون شما آشنای مشترک ...

خب اگه روش نمیشه از اول نباید اینکارو میکرد

و خانواده دختر قبلش به معرف گفته بودن دوستیمون جدا این مسئله هم جدا