2821
2789
عنوان

معده درد

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 23 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دردت اینجوری بود که به قفسه سینه و پشت کمرت بزنه؟ 

من انگار یه چیزی سنگینی کرده بود بالا شکمم حالت تهوع و سوزشم داشتم سر صبی 

برا من اینجوری بود قرصا رو خوردم خوب شدم کلا

وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞
میشه توضیح بدی چه علائمی داشتی؟ 

معدم به مدت چهار روز درد ميكرد و نميتونسم لب به غذا بزنم يذره هم قفسه سينم درد ميكرد وچندبار هم حالت تهوع گرفتم   

روز اول رفتم دكتر برام آمپول نوشت ولى خوبم نكرد

بعد چند روز باز رفتم دكتر برام كيليديوم سى نوشت و دو تا آمپول كه يادم نميياد چى بود اسمشون بعدش خوب شدم 

والا نمیدونم دقیق چی بود فقط میخوردم خوب شم .مشمبای پر دارو میدادا. بروو دکتر گوارش بگو ازمایش میکرو ...

عزیزم چندوقت شما درگیر بودی؟ ایا بالای معدت سمت چپش سفت میشد و درد میگرفت یا تیر میکشید؟

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز