2777
2789
عنوان

لباس مجلسی

| مشاهده متن کامل بحث + 3287 بازدید | 59 پست
اخه عروسی درجه یکه و اینکه میخوام تقربیا پوشیده هم باشه 

منم به لباس دارم دو تیکه نیم تنه دامن نبم تنش کلا پولکیه یقه دلبری دامنشم توره رنگ بنفش تیره خیلی قشنگه مدل جدیده اگه بخای فروشی ارزون بت میدم

❤خدایا تو تنها مخاطب خاص منی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم نت رو بیخیال حضورا برو بهارستان یا هفت تیر البته اگه تهرانی

اده امروز رفتم شامزلیزه له دلم ننشستند بعد رفتم مفتح از شانس شنبه بودو اکثرا بسته بودن ولی یه چند تا دیدم خیلی ناز بودن یکی مشکی بود فقط انقد جذاب بود حالا موندم اصلا سمت مشکی برم یانه چون ۳ نفر بجز من میخوان مشکی بخرن چیکار کنم

خدایا هواست به همه زندگی ها باشه
چقدر هم نظریم میخوام هایلایت کنم 😍😍 مامانمم میگه تو طبق فرهنگ خودت بپوش بیخیال که بقیه چطورین ...

دقیقاهمینه هرکی طبق عرف خودش لباس بپوشه عالیه کاری هم به کسی نداری که نظرهرکس برای خودش محترمه،من یه سال پیش عروسی برادرشوهرم بودلباسم مشکی بودکفش ولاکم نقره ای،موهامم هایلایت یخی بودعالی شده بودم همه میگفتن خیلی خاصه تیپت درحالی که جاری بزرگم همش مقایسه میکردکه چرالباس مشکی باکفش نقره ای پوشیدی یاچرالباست یه رنگه لاکت یه رنگ منم یه گوشم دربودیکی دروازه خودم راضی بودم دیگه بیخیال بقیه🥳

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
به نظرم نت رو بیخیال حضورا برو بهارستان یا هفت تیر البته اگه تهرانی

یه لباسی بود کار شده انقد ناز بود ولی از بس نپوشیدم نمیتونم تمرکز کنم روشون دو دل هستم 

خدایا هواست به همه زندگی ها باشه
یه لباسی بود کار شده انقد ناز بود ولی از بس نپوشیدم نمیتونم تمرکز کنم روشون دو دل هستم 

وقتی میگی نازه یعنی به دلت نشسته دیگه 

هر لباسی چه کار شده چه ساده هر کدوم که خودت اعتماد به نفست باهاش بیشتره همونو بگیر 😍