2777
2789
عنوان

بچها من گاهی…

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 39 پست
من تا حالا که ۳۴ سالمه ۲۰۰۰ بار به خود. کشی فکر کردم بی خودی  هیچ مشکلی هم ندارم خیلی هم شا ...

ببین دقیقا منم هیچ مشکلی ندارم

اینک همش میگم کاش بمیزم نباشم دیگ 

و اینک باز من از بچگیم ی عادت بد دارم خیلی زود گریم میگیزه بزاهرچیری

ینی‌اگ ی فیلم ببینم غمگین باشه من اشکام میریزه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درحالت عادی و جامعه ی عادی نباید باشه این طرز فکرا ولی با توجه به اکثریت مردم این چیزا توی کشور ما طبیعیه و اکثرا به افسردگی مبتلا هستیم

و هرچه قدر تو موارد استرسزا تری قرار بگیریم بیشتر این فکر خودکشی میاد توی سرمون 

من فکر میکردم که اصلا همچین فکرایی ندارم قبلا حدود ۱۱ سالگی به این فکرای خودکشی دچار شده بودم که با موفقیت پشت سرش گذاشتم و فهمیدم که زندگی خیلی بزرگتر از این حرفاست

تا اینکه سال پیش سر کنکور مخصوصا ماه های آخر که استرس شدید گرفته بودم به معنای واقعی فقط یک جرقه نیاز داشتم تا خودمو از پشت بوم بندازم پایین... که خداروشکر واقعا این اتفاق نیفتاد چون الان میفهمم همش به خاطر استرس شدید بود مخصوصا وقتی مبحثیو نمیفهیدم واقعا از لحاظ روانی حتی خودمو به فحش میکشیدم... 

شاید شماهم توی بخش پر استرس زندگیت قرار داری فقط اینو بدون که هرچه قدر طولانی باشه بلاخره میگذره و روزای خوبم میاد❤

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

ببین دقیقا منم هیچ مشکلی ندارم اینک همش میگم کاش بمیزم نباشم دیگ   و اینک باز من از بچگی ...

منم همین جوریم

البته بعد از به دنیا اومدن بچه ها خیلی بهتر شدم

کمتر گریه ام میگیره

ولی مثلا حوادث این چند وقت اخیر تمام روانم بهم ریخته بود

بیشتر به مرگ فکر میکردم

شوهرم میگفت کمتر تو اینستا بچرخ تو که اعصابت خورد میشه

درحالت عادی و جامعه ی عادی نباید باشه این طرز فکرا ولی با توجه به اکثریت مردم این چیزا توی کشور ما ط ...

نمیدونم استرس چیز خاصیو ندارم از بچگی زودم گریم میگرفت احساساتیم خیلی ینی ی فیلم اگ ببینم ک یکم غمگینه من اشکم میریزه دز این حد دیگ فککن!!

منم همین جوریم البته بعد از به دنیا اومدن بچه ها خیلی بهتر شدم کمتر گریه ام میگیره ولی مثلا حوادث ...

ای جانم خدا حفظشون کنه❤️ 

خیلی بده ک زود گریمون میگیزه من خیلی تمرین میکنم ک زود گریه نکنم ولی بی فایدس از بچگی همینجوری بودم😂