2777
2789
عنوان

عکس عکس😍😍

971 بازدید | 43 پست

این کش مو ها رو برا یلدا درست کردم به نظرتون قشنگه فروش میره بازم درست کنم بعد شما برا فروششون چه راهی رو پیشنهاد میدین ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کانال بزن دیوار و اینا بذار 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

عالی هستن

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

خوشگلن

جناب دکتر نوشته: « سال۶۰ رئیس‌جمهور خائن فرار کرد! ‏رئیس‌جمهور جدید ‌ #ترور⁩ شد،رئیس قوه‌ قضائیه و نخست‌وزیر ترور شدند،‌ #رجوی⁩ جنگ مسلحانه شهری راه انداخت و خرمشهر در اشغال صدام بود اما نظام سقوط نکرد. ‏اونوقت سال ۱۴۰۱ میخوان با امثال ‌ #علي_كريمي⁩ و گلشیفه فراهانی و دوست پسر و دوست دختراشون ‌ براندازی⁩ کنن»پاسخ به دکتر مزبور: یک: بسیار از این سخت‌ترش هم با پشتوانه‌ی مردمی امکان دارد. هیچکدام از این نامبرده‌ها از رجوی گرفته تا ‌صدام، همراهی مردم را نداشتند.امروز، مردم ایران همراه شما نیستند. خودتان این را خیلی بهتر از ما می‌دانید.دو: اگر جرات دارید نتایج نظرسنجی‌های خودتان و تحقیقات کمّی و کیفی حاصل پروپاگاندای خودتان را منتشر کنید. باز هم خودتان بهتر از همه می‌دانید پایگاه مردمی‌تان چه در خاک غلتیده پایگاهی است.سه: رفراندوم پیشکش! چهار: جمعیت آن سال‌ها، ۳۵میلیون بود و به گفته‌ی خود شما ۹۸٪ با شما بودند!!در انتخابات اخیر ( انتصابات رییسی) ، از جمعیت ۸۵میلیونی، باز هم به گفته‌ی خودتان، فقط ۴۸ درصد در انتخابات! شرکت کردند. اگر آمار دروغ خودتان برای خودتان باورپذیر باشد، باز هم خودتان می‌دانید کف‌گیر به کجایتان خورده.‏پنج: مردم با این اسامی که نام بردید، به فکر براندازی نیستند. خودشان برای براندازی شما از کافی، کافی‌تراند.شش: آن موقع محسن رضایی هنوز عملیات فریب را لو نداده بود و جوانان به خباثت «خدعه‌ کردم» شما پی نبرده بودند و گمان می‌کردند برای شما ایران اهمیت دارد.هفت: جرات دارید، بدون توپ و تانک و نفربر، جلوی مردم رجز بخوانید. تغییر این رژیم حتمی است.دیر یا زود دارد اما سوخت و سوز ندارد.
کانال بزن دیوار و اینا بذار 

امضات عالیه دلبر

جناب دکتر نوشته: « سال۶۰ رئیس‌جمهور خائن فرار کرد! ‏رئیس‌جمهور جدید ‌ #ترور⁩ شد،رئیس قوه‌ قضائیه و نخست‌وزیر ترور شدند،‌ #رجوی⁩ جنگ مسلحانه شهری راه انداخت و خرمشهر در اشغال صدام بود اما نظام سقوط نکرد. ‏اونوقت سال ۱۴۰۱ میخوان با امثال ‌ #علي_كريمي⁩ و گلشیفه فراهانی و دوست پسر و دوست دختراشون ‌ براندازی⁩ کنن»پاسخ به دکتر مزبور: یک: بسیار از این سخت‌ترش هم با پشتوانه‌ی مردمی امکان دارد. هیچکدام از این نامبرده‌ها از رجوی گرفته تا ‌صدام، همراهی مردم را نداشتند.امروز، مردم ایران همراه شما نیستند. خودتان این را خیلی بهتر از ما می‌دانید.دو: اگر جرات دارید نتایج نظرسنجی‌های خودتان و تحقیقات کمّی و کیفی حاصل پروپاگاندای خودتان را منتشر کنید. باز هم خودتان بهتر از همه می‌دانید پایگاه مردمی‌تان چه در خاک غلتیده پایگاهی است.سه: رفراندوم پیشکش! چهار: جمعیت آن سال‌ها، ۳۵میلیون بود و به گفته‌ی خود شما ۹۸٪ با شما بودند!!در انتخابات اخیر ( انتصابات رییسی) ، از جمعیت ۸۵میلیونی، باز هم به گفته‌ی خودتان، فقط ۴۸ درصد در انتخابات! شرکت کردند. اگر آمار دروغ خودتان برای خودتان باورپذیر باشد، باز هم خودتان می‌دانید کف‌گیر به کجایتان خورده.‏پنج: مردم با این اسامی که نام بردید، به فکر براندازی نیستند. خودشان برای براندازی شما از کافی، کافی‌تراند.شش: آن موقع محسن رضایی هنوز عملیات فریب را لو نداده بود و جوانان به خباثت «خدعه‌ کردم» شما پی نبرده بودند و گمان می‌کردند برای شما ایران اهمیت دارد.هفت: جرات دارید، بدون توپ و تانک و نفربر، جلوی مردم رجز بخوانید. تغییر این رژیم حتمی است.دیر یا زود دارد اما سوخت و سوز ندارد.