داانژه مدیر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 442 عنوان سوتی دادن یا ... 😶 | مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 31 پست بچه ها سلامشده تا حالا یه سوتی بدید یا حرفی بزنید و بعدش همش خودخوری کنید که چرا این کار رو کردم یا چرا این حرف رو زدم ؟!توی جمع هم باشه دیگه بدتر 😑الان من تو این وضعیتم بیان تعریف کنید اگر واستون پیش اومده یکم آروم شم هنوز کلی جا هست که باید سفر کنیم ، کلی فیلم مونده که ندیدیم ، کلی کتاب مونده که نخوندیم و خیلی اتفاق های خوب مونده که باید تجربه کنیم ... ❤ 1401/09/12 | 21:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لآما عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 1880 امیدوارم بعدش اومدم سوتیم رو جبران کنم خرابترش کردم 😂😑🤦🏻♀️ چکار کنم از دست خودم ☹😂🤦🏻 ... من از تو بدتر یه سوتیایی دادم که ولی بیخیال حالا کاریه که شده) تنگ میشه دلم واست دم صبح منه خل:)
داانژه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 442 من از تو بدتر یه سوتیایی دادم که ولی بیخیال حالا کاریه که شده) باشه دیگه باید حواسم رو پرت کنم ازشمرسی که اومدی توی تاپیکم ❤ هنوز کلی جا هست که باید سفر کنیم ، کلی فیلم مونده که ندیدیم ، کلی کتاب مونده که نخوندیم و خیلی اتفاق های خوب مونده که باید تجربه کنیم ... ❤