2777
2789
عنوان

امان از دست این مادر شوهرا 😒💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 62 پست

خوبه تا عید میری اینجا یکی مدام تو یه اتاق  خونه مادرشوهره  بود بنده خدا قربون کوزت  اینقدر اذیتش میکردن 

هیچی دیگه‌ مدارا کن سخته  چه میشه کرد  وقتی ذات بد نیکو نگردد چونكه  بنیادش بد است

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آروم و بدون دعوا به شوهرت بگو

بهش بگو یکم با مامانت صحبت کن منم مثل دختراش ببینه. خودشم مثل مامانمه واسم و ازین حرفا

اخه مگه میشه تحمل کنی هیچی نخوری تا عید؟😐

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
این سری اومدن جلوی دخترا بگو مادر گلوت درد نگرفت هر وقت من بخوام درست کنم می گیری برو حیات چی شد درس ...

عروس دختر خود ادم نمیشه استارتر گازشو نصب کنه گوشه اتاقش تا خونه اش تکمیل بشه 

شاید اون زن نخواد اتاقش چرب بشه ب خاطر عروس

دیگه تا عید چیز زیادی نمونده. این سه ماه رو هم تحمل کن  تا رفتی سالی یبار بهش سر بزن

عاشق صداقت، متنفر از دروغ.                                         بنا کننـده ی شادی های خـود باش😍.                           من یه رفیق صمیمی دارم که بیشتر از همه بهش اعتماد دارم،همه‌ حرفای دلمو با خیال راحت بهش میگم،اونم با دقت همه رو گوش میده و بهم میگه نگران نباش من پشتتم😍.بخودم میبالم بابت داشتن همچین رفیقی😌.اون رفیق:خداست😍.(دوست دارم خداجونم؛رفیق صمیمیم🤝)

نباید قبول میکردی با مادرشوهر توی یه خونه باشین. برا هردوتون عذاب اوره

خدایا شکرت، تلاش هام جواب داد و به اون چه می خواستم رسیدم. اومدم امضای قبلی رو پاک کنم ولی دلم نیومد. به نظرم اسم انسان های ارزشمندی داخلش بود حتما بخوانید  دیدین مد شده مینویسن:⛔️مورد داشتیم دختره... 😐من بازم این موردا دارم 😍😁👌👈مورد داشتیم دختره سال 1312 شده بود اولین زن جراح ایرانی (سکینه پری)👈مورد داشتیم دختره سال 1289 نشریه دانش رو به عنوان اولین روزنامه نگار زن ایرانی منتشر کرد (مزین السلطنه)👈مورد داشتیم دختره سال 1338 اولین زنی بود که درجه سرتیپی ارتش شاهنشاهي رو گرفت (مرضیه ارفعی)👈مورد داشتیم دختره تبریز به دنیا آمد شده صاحب دیوان اشعار با بیش از2500 بیت شعر (پروین اعتصامی)👈مورد داشتیم دختره سال 1318 در 22 سالگی اولین زن خلبان ایرانی بود(عفت تجارتی)‼️نکته اش اینجاست که تا این سالها بیشتر جمعیت ایران بی سواد بودند.👈مورد داشتیم دختره شده سیمین بهبهانی شاعر غزل معروف دوباره می سازمت وطن 🇮🇷👈مورد داشتیم دختره مشهد به دنیا اومده شده انوشه انصاری اولین فضانورد ایرانی 🚀👈مورد داشتیم دختره شده مینو اختر زند عضو هیأت رئیسه دانشگاه سودرتورن استکهلم 🎓👈مورد داشتیم دختره شده مریم میرزاخانی ریاضیدان و استاد دانشگاه استنفورد👈مورد داشتیم دختره شده ماریا خورسند مدیرعامل شرکت تولید سخت افزار DELL در سوئد👈مورد داشتیم دختره شده ترانه رضوی پزشک گوگل ⛑👈مورد داشتیم دختره شده پروین ثابتی استادیار هاروارد👈مورد داشتیم دختره 23 سالشه بوشهریه و شده تنها دریانورد زن ایرانی (زهرا سالاریه) ⛴👈مورد داشتیم دختره شده شیرین عبادی جایزه نوبل صلح رو بردهو هزاران مورد دیگر....👈مورد داشتیم دختره شده فروغ فرخزاد که از بخش جزامی ها که کسی جرات نداشته پاشو بزاره یه پسر بچه به سرپرستی گرفت. 👏

ایناهمه ب ماگذشته بنظرم کارخودتو بکن محل نده عادت میکنه منم ۵ سال بامادرش بودم چیاکه بم نگذشت ولی کارخودمومیکردم حالا باز خوبه تا ۴ ماه دیگه میری خونت الهی شکر بازم

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***
اره هست ولی اونم میگه نمیشه کاری کرد اگه بره با مامانش هم حرف بزنه بگه اینطوری نکن، مادرش ناراحت می ...

خوب اتاقی که خودتون هستین یه شعله کوچیک بزارراحتی عزیزم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

تا زمانی ک خونتون درست بشه برو خونه مادرت 

بهمسرت بگو نمیخوام اونجا باشم شایددوست ندارن  اونجا باشم شاید راحت نیستن شاید معذبن هرچی ک دلیلش هست بمن خوش نمیگذره تحمل یسری مساعلارو ندارم و اذیت میشم یا مجبورش کن بره خونه اجاره کنه تا خونتون اماده بشه اینجوری بامادرش حرف میزنه و مجبورن ک تحمل کنن وگرنه بپسرشون فشار میاد

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

والا شما اوار شدین رو سرش 

منم باشم هوشم نمیاد عروسم بیاد وردلم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
عروس دختر خود ادم نمیشه استارتر گازشو نصب کنه گوشه اتاقش تا خونه اش تکمیل بشه  شاید اون زن نخو ...

پسرش چی؟پسرش هست یا اونم از بقال سر کوچه گیرش اومده؟  خب اینم آشپزی میکنه واسه پسر عنتر اون دیگه یه طوری عروس عروس میکنی انگار میپزه خودش میخوره.  عروس دختر نمیشه پس دوماد هم پسر نمیشه

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 56 دقیقه پیش
2791
2779
2792