2777
2789
اره دیگه این ماه اگه نشه دیگه آمپول نمیزنم

من23سالمه... از انتظار خسته ام... اگرنه از نظر سنی مشکلی ندارم.. ازاینکه هرماه ناامید میشم ناراحت میشم

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨
من23سالمه... از انتظار خسته ام... اگرنه از نظر سنی مشکلی ندارم.. ازاینکه هرماه ناامید میشم ناراحت می ...

سنت کمه عزیزم صبر کن این آمپول قرصا همش ضررن

برای بچه دار شدن میزنی یا پسردار شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنت کمه عزیزم صبر کن این آمپول قرصا همش ضررن برای بچه دار شدن میزنی یا پسردار شدن

برا بچه دارشدن... یبار برج 1فک کنم بود یه سینال بهم داد وکلومیفن سونو رفتم یه سینال دیگه داد ودوتاhcg که نشد... ماه بعد کلومیفن تنها داد که تحریک بیش از حد شدم وبازم هیچ... این ماه بهم 8تاhmgدادولتروزول ودگزا که من ترسیدم فقط4تازدم سونو رفتم گفت دوتاسینال ودوتاhmgبزن دوروز بعدشم hcgبزن... حالا دیگه منتظرم... اگه خدایی نکرده نشد دیگه نمیزنم

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨
برا بچه دارشدن... یبار برج 1فک کنم بود یه سینال بهم داد وکلومیفن سونو رفتم یه سینال دیگه داد ودوتاhc ...

صد تا صلوات به نیت مشهد 

با یک ختم جز سی قرآن با یک نذر کوچک کن 

حلال مشکلاته

صد تا صلوات به نیت مشهد  با یک ختم جز سی قرآن با یک نذر کوچک کن  حلال مشکلاته

اتفاقا توی همون دوران که شروع کردم به اقدام یه دور کامل قرآن رو خوندم وهرروز دعا برای سلامتی وهمه چی میکردم

تنبلی تخمدان داری عزیزم؟ پریودی هات منظم هست؟

تنبلی دارم ولی پریودام تقریبا منظمه.. چندمدته دوفاستونم میخورم بهتر شده ولی درکل اره منظمه

این سری آمپول زدی پریود شدی؟ چند دوره هست اچ‌سی جی میزنی؟

من دوبارتاحالا hcgزدم سری قبل پریود شدم... الانم هنوز موعدم نرسیده17ام تاببینم چی میشه... البته سری اول دوتا سینال اف زدم این سری 6تاhmg ودوتا سینال اف

فولیکول هات سری پیش چند بود؟ استرس هم داری؟

سری قبل 16و16ونیم بود یه سینال اف زده بودم که یدونه دیگه هم زدم دوباره سونو که یکیش همون16بود یکیشم شده بود19دوتاازادسازی زدم که هیچی... اینسری بهم نگفت دقیق چنده ولی بنظرم 15و13اینجور حالتا بود ونگفت چندتاهست من 4تاhmgزده بودم دیگه بهم 2تاhmgدیگه ودوتا سینال داد دوروز بعدشم دوتا آزاد سازی استرس که چرا دارم ولی خدایی نکرده اگر نشد دیگه فعلا امپول نمیزنم یکم خودمو بیخیال میکنم البته اگر بتونم 

سری قبل 16و16ونیم بود یه سینال اف زده بودم که یدونه دیگه هم زدم دوباره سونو که یکیش همون16بود یکیشم ...

این که بتونی به بیخیالی بزنی بزرگترین کار هست و خیلی سخته منم نمیتونم. گلم ایشالا باردار میشی. و نی نی سالم بغل کنی. خدا خودش به همه مون کمک کنه

این که بتونی به بیخیالی بزنی بزرگترین کار هست و خیلی سخته منم نمیتونم. گلم ایشالا باردار میشی. و نی ...

ایشالا عزیزم... شما چه مشکلی داری عزیزم؟