2777
2789
اگه مدل روسی میخوای میگن بهترین ژل برای روسی استایلج هست  من چون چندین سال پیش شروع کردم به زد ...

استایلج هر سی سی چقد هزینش هست؟

قفس نشین همه را راه راه میبیند :) [کلماتی ک درگفتگو به کار میبرید ارتباط تنگاتنگی با سطح شعور،وفرهنگ خانواده یتان دارد]

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید دوستان ژل هی ترمیم میخواد  چرا چربی نمیزنین  چربی ظرر داره من شنیدم چربی تزریق کر ...

چربی گرونه

بعدم چربی ک از بدنت گرفته شه زیاد بر میدارن ک ب گونه و چانه و خط پیشانی هم بزنن این میشه ک ۸ یا ۹ تومنی پات در میاد

قفس نشین همه را راه راه میبیند :) [کلماتی ک درگفتگو به کار میبرید ارتباط تنگاتنگی با سطح شعور،وفرهنگ خانواده یتان دارد]
چربی گرونه بعدم چربی ک از بدنت گرفته شه زیاد بر میدارن ک ب گونه و چانه و خط پیشانی هم بزنن این میشه ...

اگه من نخوام به گونه و پیشونی خط خنده بزنم 

چی ؟

نهایت زیر چشام ولبم 

اگه من نخوام به گونه و پیشونی خط خنده بزنم  چی ؟ نهایت زیر چشام ولبم

دقیق نمیدونم 

من با ی دکتر مشورت کردم اینو بهم گفت 

کلا یجوری برنامه ریزی میکنن ک برا خودشون سود داشته باشه 

من دنبی زدم ۷۵۰تومن یک سی سی بار اولمم بود فقط لب بالا الان دو ماهو نیمه سر جاشه و راضیم 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
ببخشید دوستان ژل هی ترمیم میخواد  چرا چربی نمیزنین  چربی ظرر داره من شنیدم چربی تزریق کر ...

چربی امکان نرم شدنش تو گرم و پایین اومدنش بالاست خصوصا تو گونه . کلا ریسکه و چندشه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

اره عکس قبل و بعد بدین

مدلشم بگین

خداوندا                                                                       در تقدیراتت برایم خیر مقدر کن و مقدراتت را برایم مبارک گردان... تا نه تعجیل آنچه را تو عقب انداخته ای بخواهم و نه تاخیر آنچه را تو پیش انداخته ای آرزو کنم.....   دعای امام حسین در روز عرفه💚                                                                                   
اگه مدل روسی میخوای میگن بهترین ژل برای روسی استایلج هست  من چون چندین سال پیش شروع کردم به زد ...

اها 

خوب ک گفتین من میخواستم برای شروع نورامیس یا روفیل بزنم حالا حتما رفتم برای تزریف میگم روسی باشه و استایلج