2777
2789
دستاتون چه خوشگلن،مال من افتضاحه،یه وقتایی خجالت میکشم جلو بقیه نشونش بدم

میشه ببینم

😕😊

گاهی هم بیرون گود وایسا؛.    ⁦                                 ⁦  ببین چیو داری بخاطر چی از دست میدی!                                             …شاید پشیمون شدی…
چقد شبیه دستای مادرم😍

عزیزم🥺

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کررم ضدافتاب به دستات بزن عزیزم رنگش داره عوض میشه یکم لک شده

نمیدونم دقت نکردم...

همیشه مرطوب کننده میزنم فقط 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
😂😂 اخه من ناخن اشاره خودمو دوست ندارم. حس میکنم کشیده نیست. بخاطر همین ب انگشت اشاره های بقیه خیلی ...

ععع😂😂

هر دستی زیبایی خودشو داره

اتفاقا مال توام قشنگهااا😂😍

گاهی هم بیرون گود وایسا؛.    ⁦                                 ⁦  ببین چیو داری بخاطر چی از دست میدی!                                             …شاید پشیمون شدی…
سوهان بردار ب حالت گردد سوهان بکش لبه ها رو

وقتی کوتاهشون می کنم مربعی کوتاهشون می کنم برای همین گوشه هاش یه ذره تیز میشه موقعی که بلند میشن

🌙eccedentesiast