2777
2789
عنوان

S21 feخریدم🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 20347 بازدید | 88 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ایفونو میخریدیییییی البته سلامت باطریش مهم بود 

خب ببین ،یک اینکه الان سری ۱۱همش دست دو هستش !!! دوم بهم گفتن آپدیت جدیدش دیر میاد هنوز ios11بود ،ولی s21feدو سه ماهه وارد بازار شده و اندروید ۱۳هستش .دیگه خریدم هرچه باد آباد

خب ببین ،یک اینکه الان سری ۱۱همش دست دو هستش !!! دوم بهم گفتن آپدیت جدیدش دیر میاد هنوز ios11بود ،ول ...

مبارکت 

من چون روی دوربین حساسم گفتم ایفون 

چون هیچ دوربینی دوربین ایفون نمیشه 

وگرنه خیلیا از ایفون بدشون میاد 

سری sهست همون پردازنده اگزینوس۲۱۰۰ اس۲۱ اولترا رو داره ولی دوربین ضعیفتر

دلسردت نمیکنم چون خودم میخاسم بخرم کلن بدنه  fe باطری و برنامه ها ضعیفن به هرحال تولید شده ک قیمتشم کمتر از s باشه 

مبارکته عزیزم 

خب سری sاولترا و پلاسش بالای ۳۰بودن ،نمیخواستم اینقدر بدم

سلام عزززم از گوشیت راضی هستی؟منم تازه خریدم s21گوشی قبلیم که هنوزم دارمش s8 پلاسه

نمیدونم چه فرقی تو ساختار دارن ولی از نظرظاهری s8به نظرم زیباتره و من فعلا قابلیت خاصی توی s21پیدا نکردم'میشه اگه ویژگی خاصی داره به منم بگی تا منم استفاده کنم ازش

یاد خدا =خوشبختی
سلام عزززم از گوشیت راضی هستی؟منم تازه خریدم s21گوشی قبلیم که هنوزم دارمش s8 پلاسه نمیدونم چه فرقی ...

سلام میشه بگی چطوره s21fe? راضی هستی؟ شنیدم دوربین و باتری افتضاحه،میشه بگی درسته یا نه؟لطفا خیلی برام مهمه

سلام میشه بگی چطوره s21fe? راضی هستی؟ شنیدم دوربین و باتری افتضاحه،میشه بگی درسته یا نه؟لطفا خیلی بر ...

باتری برای استفاده روزمره خوبه ،کار زیاد بازی زیاد بکنی تموم میکنه ولی خوبیش اینه فست شارژه سریع جبران میکنه