2777
2789
عنوان

سوال جنسی😜😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 92 پست

نمیدونم جنسشو ولی از همین پلاستیکیای معمولی که نازک نیستن خوبن، یبار مصرف واقعا بد

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا من سفره دارم خب پلاستیکی هست نمیدونم دقیقا اسمش چیه اما خیلی عروسونه هست، سفیده طرح داره ، یجاهاییش طرحاش برش خورده و زیباست، راحت جمع میشه کلفت نیست ، خلاصه خیلی ازش راضیم غیر اینکه زودی لک غذا روش میفته و اگر خورشت بریزه روش باید بعدش وایتکس بزنم تا مثل روز اولش بشه

برا خودمونم سفره پارچه ای طرح سنتی دارم که خییییلی دوسش دارم خوشگله، قرمز و طوسی هست😊

خانوم شما خودت پدر و برادر نداری میای اینجا حرفای خاک.برسری میزنی😏

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

تفففففف تو این شانس با کله اومدم تو

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

برو فروشنده خودش برات توضیح میده اینجوری راحت‌تری عزیزم .من یک سفره خریدم جنسش زبر گلدار عالیه راضیم ازش ببینم تونستم عکس بدم میفرستم برات

تو دنیای منی اما....به دنیا اعتمادی نیست.......(*دوستان من خانم هستم اسم کاربریم گول زنندس*