2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تهران

درخواست قبول کن

سلام … دوست خوبم دوتا مشکل برام پیش اومده فقط یک حمد شفا برای سلامتی مادرم و یک سوره توحید برای درست شدن مهاجرتم و آسان و سریع شدنش به ک یا آ بخون انشاالله  … خدا هزار برابر بهت بده ❤️❤️….تپلی ام دارم رژیم میگیرم وزن اون ۸۹ کیلو …هرماه ۴ تا ۵ کیلو کم … وزن اول ۸۵ (ماشاالله شد)آذر ….وزن دوم ۸۰() دی …. وزن سوم ۷۵() بهمن …. وزن چهارم ۷۰ ()اسفند….وزن پنجم ۶۵()فرودین….انشاالله
وااای حالا مامانم گیر داده ی بچه بیار خوب میشی سرت گرم میشه😑انگار اگه خوب نشدم میتونم بچه رو برگردو ...

نه به منم میگفتن بچه بیاری حالت خوب میشه اما نشد اولش خوبه بارداری اول ذوق بچه اما بعد به دنیا اومدنش سختیاش شروع میشه تازه باید به کل از خودت بگذری حواست به بچه ات باشه دیگه عین قبل نیست حالا حال نداشته باشی چیزی درست کنی حاضری میخوری حالم نداشته باشی باید واسه بچه غذای مخصوص درست کنی باید حواست باشه چی خوبه چی بده اوایلش شیردهی و شب بیداری و زردی و  کولیک رفلاکس و ورم سینه نیومدن شیر هزارجور کوفت زهرمار بعد اونم که بچه ۴ دستو پا میره و راه می افته دردسر جدید من دومی رم که شیر به شیر حامله شدم اوضاعم چپندر قیچی تر شده ویار دارم استرس برای جواب آزمایشاتم طول سیرویکسم کمه اما همچنان باید به کارای خونه و بچه برسم باورت میشه دیشب بعد یک هفته موهامو شونه زدم جارو نزنم دخترم همچی میکنه دهنش غذا نزارم چی بخوره از یه طرفم عوض کردن پوشک و چکابای بارداری و چکابای دخترمو.....سرتو درد نیارم

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

نه به منم میگفتن بچه بیاری حالت خوب میشه اما نشد اولش خوبه بارداری اول ذوق بچه اما بعد به دنیا اومدن ...

خیلی وضعیتت بده ک دختر خدا صبرت بده واقعا مادر بودن کار هر کسی نیس واقعا ایول داری...

ولی خب ی سوال من بچه نیارم میخوام چیکار کنم🤔ن بیرون میزیم ن مهمونی ن خوش گذرونی دیوونه شدم تو خونه درسم ک نمیخونم پس من چیکار کنم

به نظرت تو سن ما ازدواج موفق می‌تونه باشه؟

من ۳۲ سالگی ازدواج کردم و الان یه دختر ۲ ساله ناز دارم، از همسرم و زندگیم کاملا راضیم و خدا رو شکر میکنم، علت ازدواج دیرم، تحصیلات و شغل بود

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.