2777
2789

بچه ها از بس گریه کردم چشمام باد کرده تو روخدا نفری یه حمد براش بخونین عمل سختی داره دکتر گفته معلوم نیس زنده بمونه براش دعاکنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله ممنونم خدا از بزرگی کمتون نکنه دوستای گلم بخدا که دلمون آشوبه مادرم هنوز جونه  

منم تو این شرایط  توبودم اومدم رد بشم ازتایپیکت یاد خودم افتادم چه حالی داشتم پشت در اتاق عمل فقط دوست داشتم یکی دلداریم بده براش نذر کن 

نگران نباش عزیزم.مشکلشون انشالله حل میشه الان علم پیشرفت کرده واسه این چیزا هم‌درمان هست. به خدا توکل کن و فقط بهش روحیه بده بعد عمل که هوشیاریش برگشت بگو از دکترت پرسیدم گفت عمل موفقیت امیز بود و زود خوب میشی پیشش اصلا خودتون رو ناراحت نشون ندید 

انشالله ممنونم خدا از بزرگی کمتون نکنه دوستای گلم بخدا که دلمون آشوبه مادرم هنوز جونه 

ان شاالله خوب ميشه عزيز نگران نباش خدا بزرگه 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍