2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منطقه جنوب درست میکنن دوتا نون محلی وسطش پیاز سبز ادویه که پخته شده میزارن بعد رو ساچ میپزن

لعنتی خوشمزه به نظر میاد  

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
منطقه جنوب درست میکنن دوتا نون محلی وسطش پیاز سبز ادویه که پخته شده میزارن بعد رو ساچ میپزن

تو سمت کردستان شبیهش هست .نون که با سبزی و کره یا روغن محلی روی ساج یا تنور میپزن. وایییی عالیهههههه

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
لعنتی خوشمزه به نظر میاد    

اره گلم

یه عالمه خمیر درست میکنن البته پیرزنا درست میکنن

بعد یه قابلمه پیاز سبز زرشک پیاز معمولی ادویه نمک فلفل 

خمیر پهن میکنن یه چونه یه چونه

یه خمیر کوچک که پهن شده میزارن روش مخلوط پیاز میریزن بعد خمیر دیگه روش کامل پهن میکنن با دست کنارش میچسبونن بعد میپزن بعد پخت کره محلی میزنن با ماست خرما میخورن

اره گلم یه عالمه خمیر درست میکنن البته پیرزنا درست میکنن بعد یه قابلمه پیاز سبز زرشک پیاز معمولی ا ...

وای دلم خواست .   نوش جونتون . دورم والا میخریدم 

کجایی هستی بیا بندر بخور

تهرانم. اگر نزدیک بودم با کله میومدم   بشکنن زنون. اقا پنیر نخل چه فصلی گیر میاد؟