جلوی بقیه دعوا کردین؟ اون افراد کی بودن؟ دعوا در چه حدی بود؟ به خانوادش فحش دادی؟ فوقش با مع ...
من از سر موضوعات قبلی روحی روانی بهم ریخته بودم سفر بودیم دوستش و نامزدش بودن دعوامون شد خیلی بد به خودش زیاد فحش دادم اصلا کنترلم از دست دادم دو ماه خونه بابام بودم بعد گفت اگه میخوای برگردی من بهت اعتماد ندارم باهات زندگی نمیکنم
الانم که میگه تو قرار بود جبران کنی نکردی سر دعوا و حرفای کوچیک الم شنگه به پا میکنه
ببین نمیدونم مقصر کیه اما خودت میگی بهش بی احترامی کردی اونم جلو بقیه خب دلش شکسته کاش حواسمون باشه تو جمع چی میگیم . یاد فیلم عاشقانه افتادم که ساره بیات سر گم شدن سگ چقد به گلزار فحش داد دیگه هیچ موقع رابطشون درست نشد ببین یه کاری کن جلو همه اونایی که باهاش دعوا کردی ازش معذرت خواهی کن شاید دلش اروم بشه من همیشه حق و به خانوما میدم ولی اینجا حق و به همسرتون میدم
ما قبلا تا پای طلاق رفتیم واسه همین خانواده هامون خیلی روابط صمیمی ندارن و اون اصلا خانوادش جرات نمی ...
معلومه شما هنوز دوسش داری . همسرت هنوز دوستت داره؟ خسته نشد از این همه دوری و جدایی؟ دلش نمیخواد از نو بسازید؟ اینها رو ازش بپرس . اگر جوابش گنگ بود و هنوز طلبکار بود و قصد مشاوره اومدن هم نداشت، یه فکر اساسی بکن