2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقوقتون کفاف نمیده یعنی ببین الان همه مردم مشکلات مالی دارن باید درست برنامه ریزی کرد کاریشم نمیشه ک ...

اخه بنظرتون۱۰تومن حقوق با مستاجری کافیه؟چرا حقوقارو زیاد نمیکنن

شما دیگه چرا

طبیعیه چون گرونی بیداد میکنه خریدی که با ۹۰۰ تا۱ میلیون میشد کرد حالا شده ۳-۴میلیون حقوقا هم که مشخصه تازه یعنی شوهر من مدیره باید یه زندگی راحت داشته باشیم ولی کلا باهم درگیریم این ماه اینو نخر ماه بعد این کارو نکن کلا مشکلات مالی همه جا هست یه جا بیشتر یه جا کمتر تو تهران با این قیمتا واقعا زندگی سخت شده 

طبیعیه چون گرونی بیداد میکنه خریدی که با ۹۰۰ تا۱ میلیون میشد کرد حالا شده ۳-۴میلیون حقوقا هم که مشخص ...

چی بگم والا

ولی واقعا ده تومن جوابگو نیست.چرا حقوقا زیاد نمیشع اخه

درامدتون چقده؟چطوری زندگی میکنید پس

در آمد داريم اما نميشه پس انداز كرد 

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 
[QUOTE=261904852]شوهر من ۲۰ میگیره ولی کفاف نمیده تازه اجاره خونه هم نداریم باید ۴ برابر بشه حقوقا ت ...

منم هرکاری میخوام بکنم نمیشه شوهرم به من ۲ تومن میده میگه دیگه ندارم منم دوتا بچه دارم همش میخوام برم سرکار میمونم بچه هامو چیکار کنم 

منم هرکاری میخوام بکنم نمیشه شوهرم به من ۲ تومن میده میگه دیگه ندارم منم دوتا بچه دارم همش میخوام بر ...

اخه۲۰تومن دذامد که خیلی خوبه.قشنگ میرسونه.نگران نباش شاید داره سرمایه گذاری میکنه جایی