2821
2789
عنوان

حسودیم شد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 20 پست
واقعا هست؟ چقدر خوب همینم بخدا برام خوبه😍🥺 چی سرچ کنم؟

کار در منزل سرچ بزن تو دیوار

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
من آرزومه حتی یه کار جز داشته باشم و یه مبلغی دربیارم  انگار پول درآوردن بهم اعتماد به نفس مید ...

خب واقعا بی تاثیر نیست من به شدت موافق شاغل بودن خانمها هستم

یه چیزی اینترنتی بفروشید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب واقعا بی تاثیر نیست من به شدت موافق شاغل بودن خانمها هستم یه چیزی اینترنتی بفروشید

باور میکنید روزانه چند بار به همین فروش اینترنتی فکر میکنم؟ اما چی و چجوری؟ 

باور میکنید روزانه چند بار به همین فروش اینترنتی فکر میکنم؟ اما چی و چجوری؟ 

هرچی که علاقه داری

یکی به لباس فروختن علاقه داره یکی لباس زیر 

یکی تزئیناتی مثلا گیر سر کش مو

جوراب

اینکه بهش فکر میکنی یعنی علاقه داری کاری هم که علاقه داشته باشی ان شاالله موفقی

من آرزومه حتی یه کار جز داشته باشم و یه مبلغی دربیارم  انگار پول درآوردن بهم اعتماد به نفس مید ...

کار خوبه عزیزم ولی جوری نشه که شوهرت وظیفشو یادش بره بهت پولی نده و بگه خودت ک درآمد داری پول من براچیته

وزن الان ۱۰۱ کیلو🥴🥵 وزن هدف ۶۵😍🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز : بهترین روز دنیاست...🌸 🌸🌸🌸🌸با تلاش و اراده برای رسیدن به روزی که بهترین لباس ها رو بپوشم و اعتماد به نفسم بالا باشه و حسابی لذت ببرم از زندگی🥰
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792