ati_mo مدیر عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 896 عنوان خصوصیات مردان تیرررماهی؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 102 پست مردای تیری چجور شوهرایی هستند؟ مشکل گشا خداس💖 1401/09/11 | 19:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ati_mo مدیر استارتر عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 896 اره عزیزم راسته میگن یه کوچولو خسیسن؟و مسائل جنسی هم واسشون خیلی مهمه؟ مشکل گشا خداس💖
ati_mo مدیر استارتر عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 896 جدی مغرور دست و دلباز ب شدت دست و دلباااز؟؟من شنیدم مقتصدن👀 مشکل گشا خداس💖
ati_mo مدیر استارتر عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 896 وااااا تیر ماهیا از همه بیشتر روانی شوهر سابق من منم داشت مثل خودش روانی میکرد😁 مثلا چکارمیکرد؟؟ مشکل گشا خداس💖
reihoon96 عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 3864 مزززززخخخخخخخررررررررففففففففوبچه ننه .لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
fateme__banoo عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 14992 زن دوستخانواده دوستاهل زندگی و وفاداردست و دلباز کم نمیذاره برای زندگیاکثرا حرف میخوای حرف خودش باشه زود قهر میکنن یعنی همش درحال قهرن نازکش میخوان موقع دعوا پیش قدم نمیشن خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد
maman_mehradam عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 3818 راسته میگن یه کوچولو خسیسن؟و مسائل جنسی هم واسشون خیلی مهمه؟ بله یه کم خسیسن نه مسائل جنسی خیلی مهم نیست براشون
abani_zard عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1630 اخلاق صفر. زودرنجفوق العاده اخلاقای مزخرفی دارن انگار همیشه ازت طلب دارن و ارث باباشون و خوردیمتاسبانت این خصوصیاته پسر تیر ماهیه منه 😅😂😂😂😂 روحتون شاد مادرم،،برادرم
abani_zard عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1630 اخلاق صفر. زودرنج فوق العاده اخلاقای مزخرفی دارن انگار همیشه ازت طلب دارن و ارث باباشون و خو ... متاسبانت=متاسفانه روحتون شاد مادرم،،برادرم
ati_mo مدیر استارتر عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 896 از مرد تیرماه شوهر در نمیاد والا میگن هیچ ماهی قد تیرماهیا زنشون رودوست ندارن 😊 مشکل گشا خداس💖
maman_mehradam عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 3818 مهربون احساسی ب شدت کاری و ب فکر زن و زندگی رفیق باز اره رفیق بازم هستن اینو یادم رفت بگممنظور از رفیق باز این نیست که مجردی برن مسافرتشوهر من شبا با رفیقاش میره فوتسال
۰۰saragooliii عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2357 به شدت جوشی و زود عصبی میشنیهو دیونه میشن و قاطی میکنن ویهو ابراز عشق میکننهوای زندگیت یه روز ارومه یه روز طوفانیمستبد هستن تا حدودی وحرف حرف خودشونه [[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭