2777
2789

خبببب آقا میخواستم ببینم دوران بلوغ واسه شماهم بشدت رو مخه؟

یسریا صن هیچ تغییر نمیکنن ولی بعضیا مثل من هر روز یجورن اصن خیلی رو مخه

من تو دوران سنی ۱۲ و ۱۳ و ۱۴ اونقدر بلوغ روم اثر نذاشته بود

ولیییی از وقتی ۱۵ سالمممم شدههه تغییراتی شروع شده اصن خیلی رو مخمه یا هی جوش میزنم یا یروز صورتم پف کرده یروز نه باز یروز زیر چشام گوده یروز خوبه باز یروز لبام کوچیکه یروز بزرگه یروز سفیدم یروز سبزه ام اصن من فاز این دوران بلوغو نمیفهممم هی باعث میشه خودمو با بقیه مقایسه کنم بقیه رو میبینم به خودم میگم خدایا چرا قبلا خوب بودم الان زشت شدم😐 میشه بگین کی از دست این دوران خلاص میشم 😐👀 و شماهم بیاین از تغیراتتون بگین اگه شماهم مثل منین بگینننن😐🫂💜🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای آره یروز انقدر پف داره باز یروز انقدر باریکه اصن انقدر لجم میگیره 😐

😂

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
من دوازدهمم هنوز بلوغم 😂😂جوش نميزنم (فقد يكي دوتا از اينا ك يكي دو روز ميره) ولي خب من تغيير خاصي ...

اصن من ۱۲ سالم بود خوشگل بودم الان تو این دوران نمیدونم برچی اینجوری شدم هر روز یجورم امیدوارم بعد بلوغ خوب شه😐بنظرت خوب میشه؟😐

اصن من ۱۲ سالم بود خوشگل بودم الان تو این دوران نمیدونم برچی اینجوری شدم هر روز یجورم امیدوارم بعد ب ...

ببين 

برميگردي به قيافع بچگيت

من كلن يه چهره بودم ولي خب دوران كودكيم نازتر بودم😂سفيدو تپلي بعد دوران ابتدايي لاغز شدمو تيره

حالا دارم سفيد ميشم و يكم پر

كلن ادما بر ميگردن ب كودكيشون نگران نباش اوكي ميشه

من یه سال ازت بزرگترم قشنگ درکت میکنم 😂 ولی امیدوارم  اخه مامانم وقتی همسن من بود خیلیییییی ...

منم عکس خالم دوران بلوغشو دیدم الان یکی دیگه شده انقدر تغییر کرده خوشگل شده 😐💕