یه سوال مسخره واسم پیش اومده😅 پدرشوهرم خونه خودشون یا مهمونی و یا هرجا سرسفره بهترین جای مرغ یا هرچی خوب غذا رو میزاره واسه دختراش بعد خودش بعد پسراش بعد به ما عروساش میگه بکشین واسه خودتون.یکی دوبارم نیست همیشگیه یعنی ما عادت داریم. ولی خواستم بپرسم طبیعیه بنظرتون؟ همه اینجوری ان؟
من هر دو نفر یه بشقاب خورشت می زارم که همه با خیال راحت بخورن زنداداشام معذب نباشن . همیشه هم دیس برنج اضافی می ذارم کم نیاد راحت بخورن
من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا میرود اما به هدر، نه دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ استسرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه! بدخلقم و بدعهد، زبانبازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
والا منم دیگ عادت کردم اول واس خودم بکشم اونا شعور ندارن .یکبار وسط خواهرشوهرم و پدرش بودم گوشتو ازر ...
😂😂😂😂
زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
پدرشوهرمن عروس دوسته ولش کنی کل سفره رو میکشه توبشقاب من
اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤