2777
2789
عنوان

پدرشوهرم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرشوهر من اول واسه خودش برمیداره بعد واسه جاری وسطیم میذاره بعدش واسه پسرش....من واسم زیاد مهم‌نیست احساس میکنم عقده زیاد دارن ولی شوهرم گاهی ناراحت میشه میگم ول کن بابا بذار هرکار دوس دارن بکنن.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
ما خیلی ساله فقط رون مرغ یا سینه مرغ میگیریم. شمام اینجوری کنید نمیشه تبعیض قائل بشه دیگه😅

من فقط بال میخورم میترسم رون بردارم .یه بار یکماه مجبور بودیم خونشون باشیم من فقط بال خوردم

من هر دو نفر یه بشقاب خورشت می زارم که همه با خیال راحت بخورن زنداداشام معذب نباشن . همیشه هم دیس برنج اضافی می ذارم کم نیاد راحت بخورن

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
والا منم دیگ عادت کردم اول واس خودم بکشم اونا شعور ندارن .یکبار وسط خواهرشوهرم و پدرش بودم گوشتو ازر ...

😂😂😂😂

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
من فقط بال میخورم میترسم رون بردارم .یه بار یکماه مجبور بودیم خونشون باشیم من فقط بال خوردم

اشتباه میکنی.یه بار سرسفره واس من بال موند رفتم نونو ماست خوردم گفتم من فقط سینه میخورم .دیگ ازاون موقع فعمیدن

پدرشوهرمن عروس دوسته ولش کنی کل سفره رو میکشه توبشقاب من

اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه  ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤