2777
2789
عنوان

شوهر عجول😭😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 31 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حالاشوهرمن عجول نیس بیخیال ریلکسه مونده عقب. درس بشه برات بافامیل و آشنانذاری معامله کنه حتی شده دع ...

من بهش گفتم به داداش خودمم نمیخوام بفروشی ،ولی دیگه گفته بود نمیتونست بزنه زیرش

بدبختی اینه که میخواد با داداشم و بابام شریک بشه😭خسته شدم از دست تصمیمات عجولانه ش😔

عزیزم بگو با از داداش و باباش قرض کنه

طلاهاتو نده گلم

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
قبل ترشم عجله ایی مغازه موبایل گرفت ۱۰۰ میلیون قشنگ ضرر دادیم😭

اميدش به تواه واسه همين با خيال راحت ريسك ميكنه 

نذار فكر كنه هرجا كم بياره تو هستي و تاوان ميدي بذار يه كم بهش سخت بگذره 

عجب صبري خدا دارد

اینجوری بخوای حساب کتاب کنی پیر میشی، ۲۰ تومن اومد روش!

خب ایرانه دیگه غیر قابل پیش بینیه. ممکنم بود نیاد روش یا کمتر شه.    فکر میکنی بیرونم مشتری نقد ریخته؟ انقد تاپیک میزنن چرا ماشینمون فروش نمیره

اینجام همه یه طرفه به قاضی میرن بیشتر حرص میخوری. یکم ریلکس باش

اینجوری بخوای حساب کتاب کنی پیر میشی، ۲۰ تومن اومد روش! خب ایرانه دیگه غیر قابل پیش بینیه. ممکنم بو ...

کاملا درست میگی ولی خب چون ازاین کارای عجولانه زیاد می‌کنه واقعا دیگه دارم رد میدم.

بخاطر دوستاش پاشد مغازه زد همشون اول راه ول کردن رفتن،ما موندیم و ۱۵۰ میلیون ضرر اخرم یک ماه پیش جمع کرد مغازشو..

من بیشتر از جوابا حرصم گرفت که میگن ندیا طلاهاتو که مثلا ادب شه! خب معامله است دیگه بالا پایین داره. خب طلاهاتو ندی نتونه مغازه بگیره بدتر پولتون میپره خودتون ضرر میکنید باز. بعدم مگه طلاهای شما چند درصد پول مغازه میشه یکم مناعت طبع گلم

کاملا درست میگی ولی خب چون ازاین کارای عجولانه زیاد می‌کنه واقعا دیگه دارم رد میدم. بخاطر دوستاش پا ...

درسته ،تجربه ای که براش شد رو در نظر بگیر تا راحت تر کنار بیایی. شوهرت اهل ریسکه خیلیم بد نیست

من بیشتر از جوابا حرصم گرفت که میگن ندیا طلاهاتو که مثلا ادب شه! خب معامله است دیگه بالا پایین داره. ...

من به اون حرفا گوش نمیدادم، در هر صورت طلامو میدادم ولی بهش گفتم به درامد رسیدی به نسبت پولی که از فروش طلاها دادم بهم بده که ماهانه برم باز طلا بدون اجرت بگیرم ،بذارم کنار چون نه من نه شوهرم اهل جمع کردن پول نیستیم.

بنظرت خوبه؟

درسته ،تجربه ای که براش شد رو در نظر بگیر تا راحت تر کنار بیایی. شوهرت اهل ریسکه خیلیم بد نیست

خداییش همیشه پشتش بودم ،اهل ریسکه ولی از جهتی هم طاقت باخت نداره سریع روحیه اشو میبازه و من فقط نقش روحیه دهنده رو تو خونه ایفا میکنم، تاحالا یکبارم سرزنشش نکردم فقط تذکر دادم که رو تصمیماش دقت بیشتری کنه و عجول نباشه .بجاش خودخوری میکنم و از خودخوری و حال بدم میام تاپیک میزنم،چون شوهرم ببینه من حالم بده و روحیه ندارم کاملا خودشو میبازه