2777
2789
من گاشنمع سردرد گرفتم حتی :/ تف ب این زندگی

منم شقیقهههه هام درد میکنههههه

ینی لواشک ت عسلیه قایم کردع بودم همچون کششش اومدم بردارم دیدم گلمراد خورده😐

ت خواب چنان پس کله ای نصارش کردم...🥲

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم شقیقهههه هام درد میکنههههه ینی لواشک ت عسلیه قایم کردع بودم همچون کششش اومدم بردارم دیدم گلمراد ...

وای گلمراد کوشته شد... 

امید وصل تو جانم به رقص میآرد  یا رب ...
شما انقد سنگینی به کجا رسیدیت، نمی خوام منو نبر اونجا 

منی ک سنگین بودم ته نشین شدم

تو نیا 

نفس نداری شنا کنی

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
منم شقیقهههه هام درد میکنههههه ینی لواشک ت عسلیه قایم کردع بودم همچون کششش اومدم بردارم دیدم گلمراد ...

حقش بود 

ناخنک زن خائن

حقشع اسمش ممد قلی باش گل مرادم زیادیشع

ای من بدم میاد بدم میاد اینایی ک ب ناموسادم دس میزنن

منم حقیقتا بیشکویت تو کابینتع از ترس ننم نمیتونم پاشم جم بخورم

برام خوب نی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

حقش بود  ناخنک زن خائن حقشع اسمش ممد قلی باش گل مرادم زیادیشع ای من بدم میاد بدم میاد اینایی ...

😂😂

هعیییی من از ظهر ک خوابیده بودم تازه ی ساعت پیش بیدار شدم😐

ا گشنگی دارم میمیرم ای خدااااا

سعی میکنم ب زور بخوابم

اگ دیدم دیگ گشنگیم زیاد فشار اورد بازم سعی میکنم ب زور بخوابم😂

😂😂 هعیییی من از ظهر ک خوابیده بودم تازه ی ساعت پیش بیدار شدم😐 ا گشنگی دارم میمیرم ای خدااااا س ...

هووف من کلا عادتمع اخر شبا باید بلمبونم

این مامانمم میدونع ها نمدونم چرا پا نمیشع:/

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

هووف من کلا عادتمع اخر شبا باید بلمبونم این مامانمم میدونع ها نمدونم چرا پا نمیشع:/

😂😂😂

فقط ویفر خوردن نصف شب

باید پاشی بری خودتو بتکونی😂😐

😂😂😂 فقط ویفر خوردن نصف شب باید پاشی بری خودتو بتکونی😂😐

دقیقا من ب ژینا بیسکویتی معروفم اخع

عمرا

من چسبیدم ب تخت

دقیقا من ب ژینا بیسکویتی معروفم اخع عمرا من چسبیدم ب تخت

😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز