2777
2789
عنوان

کولونوسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 4340 بازدید | 93 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم واقعا درکت میکنم منم وضعیتم همش دلشوره شدید نگرانی بود  ولی توکل به خدا کردم فقط مشکل هم ...

سلام عزیزم من دفع باریک دارم دفعم قد مداد باریک ببخشید اینقد واضح گفتم دردی ندارم و خونی هم ندیدم تاالان هموروئیدهم نمیدونم دارم یا ن خیلی میترسم میشه بگین شماعلائمتون چی بود؟من اوایل دفع ناقص داشتم ولی الان باریک شده😔

سلام عزیزم من دفع باریک دارم دفعم قد مداد باریک ببخشید اینقد واضح گفتم دردی ندارم و خونی هم ندیدم تا ...

احتمالا یبوست داری ، پیش یک متخصص گوارش برو حتما ، نگران نباش ، برا منم تا حالا پیش اومده 

توکل به خدا 

سلام

من هربار قبل اینکه شکمم کار کنه دل درد میگیرم مثل درد پریددی ضعیف نسبتا

و اینکه بعضی وقتا دستشوییم شل ولی اسهال نیستم

عذر میخوام اینارو گفتم

طبیعیه یا علائم چیزی هست؟

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
یهویی دل درد میگیرم ، مدفوعم چند روز یک بار باریک ‌تکه تکه میشه مثله امروز 

استارتر تورو خدا بگو شما چکار کردی منم مدفوع کم و باریک دارم همش استرس دارم. شما الان خوبی؟😭

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
استارتر تورو خدا بگو شما چکار کردی منم مدفوع کم و باریک دارم همش استرس دارم. شما الان خوبی؟😭

سلام عزیزم

خوبی

ببین یبوست داری یا عصبی هستی ولی اگه خیلی تا دو سه هفته همش باریک بود حتما پیش ی دکتر گوارش فوق تخصص برو

انشالله هیچی نیست

توکل به خدا

سلام عزیزم خوبی ببین یبوست داری یا عصبی هستی ولی اگه خیلی تا دو سه هفته همش باریک بود حتما پیش ی د ...

برام دعا کن

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏