2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیخیال بابا برات مهم نباشه😑😂

زیادی دوسش دارم، با اینکه میدونم مال من نیست، دلم میخواد مال هیچکس دیگه ای هم نباشه،  مسخره م نکنین 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

گاهی میان مردم، در ازدحام شهر، غیر از تو هر چه هست فراموش میکنم، چی میشه یکی به منم بگه مامان❤️ 
ن عزیز دارم یاد میگیرم کتابشم گرفتم

موفق باشی.خب مخای چیکار متاسفانه تو کرمانشاه لهجه کوردی داره فراموش میشه .مگه سنندجی یاد بگیری.بعدم گویش کوردی انواع مختلفی داره .توکدوم گویش رو میخونی .الان اینجا هرکی با گویش منطقه خودشون حرف میزنن

عشق سابقت کورد بود؟ از کجا با هم آشنا شدین؟

آره، تو محل کارم، میتونم بگم بهترین مردی بود که تو زندگیم دیدم 😕 البته بعد از بابام😅

گاهی میان مردم، در ازدحام شهر، غیر از تو هر چه هست فراموش میکنم، چی میشه یکی به منم بگه مامان❤️ 
کورد کجا بود؟  معمولا مردای کورد یکم بد قلقن🥴

سنندج، نمیدونم من زیاد نمیشناسم مردای کورد رو، یکی از دوستای نزدیکم کورده، دختر خیلی خوبیه، ایشون هم که دیگه نگم برات ☺️

سنندج، نمیدونم من زیاد نمیشناسم مردای کورد رو، یکی از دوستای نزدیکم کورده، دختر خیلی خوبیه، ایش ...

آره مردای سنندج خیلی خوبن منم زیاد تعریفشون رو شنیدم میگن خیلی واسه زنا ارزش و احترام قائلن .....انشالله بهش برسی عزیزم❤

آره مردای سنندج خیلی خوبن منم زیاد تعریفشون رو شنیدم میگن خیلی واسه زنا ارزش و احترام قائلن .....انش ...

نه فداتشم، من ازدواج کردم ولی ایشون هنوز مجرده

عه🥲 نمیدونستم ببخشید، پس انشالله زندگی خوبی داشته باشی گلم❤

مرسی عزیزم، همینطور شما❤️