2777
2789
عنوان

ناشناس پبام دادم + ویس میخوادد😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 21 پست
از دوستت بخاه برات چیزیو ک میخای ویس بفرسته شمام بفرست واسه ایشون

ویس دادم گف صدا گربه در بیار😐💔

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ویس دادم گف صدا گربه در بیار😐💔

خب این داره مسخرت میکنه ن این ک بهت شک کرده باشه، بگو چته بابا چی زدی مثله اینکه سلامت روان نداری

برای تو برای چشم هایت... برای من برای درد هایم... برای ما برای این همه تنهایی... ای کاااش خدا کاری میکرد... شاملو 
صدات نازک کن یه پارچه یا روسری ای بذار جلو دهنت بین گوشی و دهنت ویس بده فکر کنم جوابه یکی از بچه ها ...

آره گفته ی ویس بده کامل حرف بزن

قبلی رو قبول نکرد

خب این داره مسخرت میکنه ن این ک بهت شک کرده باشه، بگو چته بابا چی زدی مثله اینکه سلامت روان نداری

بهونه آوردم گفتم تنها نیستم ممکنه صدامو بشنون گف باشه صدا گربه در بیار😐

شات بفرست 

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)
بهونه آوردم گفتم تنها نیستم ممکنه صدامو بشنون گف باشه صدا گربه در بیار😐

بزنش ب مسخره بازی مثلا بگو ن بابا تعارف نکن میخای صدا یه چیزه دیگه رو بگو مثلا در بیارم، بعد بگو شما صدا گربه در بیار تا منم در بیارم

برای تو برای چشم هایت... برای من برای درد هایم... برای ما برای این همه تنهایی... ای کاااش خدا کاری میکرد... شاملو