2777
2789
عنوان

کما رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 45 پست
خانوادش گریه میکردن اما امروز مادرش میگفت دست و پاشو تکون میده

واقعا چقد خوب انشالله زودتر از کما بیاد بیرون پناه برخدا 

براش چهل روز زیارت عاشورا بخونین به نیت سلامتیش و یه خونریزی براش انجام بدن و صدقه بدن 

الهی عزیزمممم  چجور اینجور شد تصادف کردین؟؟؟  باز شکر خدا عزیزم خدا حفظش کنه براتون ازبلا ...

اره عزیزم بر اثر تصادف اینجوری شد 

ممنونم 

الان یکم راه رفتنش مشکل داره وگرنه از بقیه جهات خوبه 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدابخواد برمیگرده دایی من کامیون از روش ردشده بود هیچیش نشده بود ولی چندسال بعدتوماشین بوده ماشین چپ ...

خدا بیامرز شون 

عزیزم قسمتش به رفتن بود همه به روز رفتنی هستیم اما چجور خدا رقم زده انشالله غم اخرتون باشه

خدابخواد برمیگرده دایی من کامیون از روش ردشده بود هیچیش نشده بود ولی چندسال بعدتوماشین بوده ماشین چپ ...

این اتفاق زیاد میفته ما هم چند سال پیش همسایمون تصادف میکنه هیچ‌مشکلی پیدا نمیکنه دقیقا سر سال دوباره تصادف میکنن در جا فوت میشن

سالها دویدمو نرسیدم 💔

اره عزیزم بر اثر تصادف اینجوری شد  ممنونم  الان یکم راه رفتنش مشکل داره وگرنه از بقیه جه ...

کاردرمانی میبرین بهتر میشه عزیزم نگران نباشین 

اولاد ادم چیزیش بشه خانواده آب میشن واقعا سخته برا ادم ببین بچه اش داره سخت میگذرونه ادم حاضر خودش بلا سرش بیاد ولی بچه نه انشالله چشم بد ازتون دور باشه و از بلا خطرها به دور باشین 

من به چشم اعتقاد دارم حتما آیت الکرسی چهارقل ماشالا که گفتم چهار طرف خودتون شوهرتون بچه اتون بخونین 

چشم بد ازتون به دور باشه صدقه هم بدید 

سلام عزیزم. میشه لطفا از حال روحیشون بگید؟ تغییری کردن؟ یا مث ادما عادی هستن

سلام ن جانم مث قبل نشده اصلااا ولی خب همین ک زنده مونده برای پدر مادرش کافیه خوب صخبت میکنه اما حافظه کوتاه مدتش مشکل پیدا کرده مثلا چند بار ممکنه یه سوالو بپرسه یا با واکر راه میره ویکی از چشماش انحراف پیدا کرده چون تصادف بدی کرده بود الان زنده بودنش یه معجزه است بعدم اولش حتی نمیتونست حرف بزنه یا راه بره خیلی پدرش هزینه کرد ک دخترش الان میتونه با واکر راه برع حرف بزنه خیلی تلاش کردن خیلی