2777
2789
عنوان

کدوم رنگ گوشی بگیرم؟ ‌+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4035 بازدید | 72 پست

چقدر این تاپیکت رو دیدم غبطه خوردم. 

الهی ک منم یه روزی دغدغه رنگ گوشی پزشکی داشته باشم

موفق باشین

بخدا قسم ایندفعه کاربریم رو بترکونین حلالتون نمیکنم  این چهارمیه...مرسی اه  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر این تاپیکت رو دیدم غبطه خوردم.  الهی ک منم یه روزی دغدغه رنگ گوشی پزشکی داشته باشم موفق ...

ای جااانم عزیزم انشالله 💪❤️

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

ای جااانم عزیزم انشالله 💪❤️

عزیزم میشه بپرسم اون سالی که پزشکی قبول شدی درست خیلی خوب بود؟؟

یا با تلاش تونستی بهبود بدی اوضاع درسیتو؟؟

اگر هم میشه لطفا درصداتو بهم بگو

کاربری دست دونفره😊
عزیزم میشه بپرسم اون سالی که پزشکی قبول شدی درست خیلی خوب بود؟؟ یا با تلاش تونستی بهبود بدی اوضاع د ...

عزیزم کنکور من به شدت پیچیده و بالا پایین داشت 

من ۵سال کنکور دادم تا بالاخره قبول شدم 

چون یه اشتباه رو داشتم هی تکرار میکردم و نتیجه نمیگرفتم 

ولی سال آخر تغییر روش دادم و قبول شدم 

شما هم هرکاری که بقیه کردن رو تکرار نکن شاید واسه اونا فقط جواب. داده 

ببین بهترین عملکردت به چه شکله همونو عملی کن 

میانگین درصد اختصاصی هام ۶۰ و عمومی هام ۷۰ بود

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

عزیزم کنکور من به شدت پیچیده و بالا پایین داشت  من ۵سال کنکور دادم تا بالاخره قبول شدم  ...

آها مرسی عزیزم از راهنماییت 

فقط یه سوال راجع به شیمی داشتم 

میشه بگی چجوری تو شیمی افزایش درصد داشتی؟؟

با توجه به اینکه کنکور ۹۹ خیلی شیمیش سخت بود چجوری تونستی از پسش بر بیای؟؟ 

کاربری دست دونفره😊
آها مرسی عزیزم از راهنماییت  فقط یه سوال راجع به شیمی داشتم  میشه بگی چجوری تو شیمی افزا ...

خیلی خوندم و تست زدم 

همه جور تستی واسش زده بودم

قول میدم سوال آخره 😶🤣 منابعت واسه شیمی چی بود؟ کلا هر کتاب و آزمونی واسه شیمی استفاده کردی بگو

من واسه یادگیری از مبتکران استفاده کردم

واسه تست از خیلی سبز 

واسه جمع بندی از موج آزمون

عزیزم من رشتم تجربیه چندبار کنکور دادم ولی چون نخوندم قبول نشدم همشم از ریاضی و فیزیک فراری بودم چون ضعیفم این چندماه تا تیر رو میخوام بکوب بخونم کلا همه چیو هم میذارم کنار مثل گوشی  تفریح و... میتونم پزشکی قبول شم؟ حالا آزاد یا دولتیش فرق نداره

با شماره پدرشوهرم اومدم😁
عزیزم من رشتم تجربیه چندبار کنکور دادم ولی چون نخوندم قبول نشدم همشم از ریاضی و فیزیک فراری بودم چون ...

ببین عزیزم همه چیز بستگی به خودت داره 

اگه واقعا نقاط ضعفت رو برطرف کنی و خیلی جدی درست رو پیش ببری چرا قبول نشی؟ قبول شدن چیز عجیب غریبی نیست 

فقط باید اصولی بخونی و تست کار کنی