2777
2789
عنوان

خونه ۳۵متری

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 47 پست
میخریمش اون۱۰۰تمنم ازسمساری وسایل میگیرم دوس دارن زودتر بچه دار شم میخام اقدام کنم برابارداری

کجا میشینید که خونه ۲۰۰ میلیون میدن بخدا ما اینجا ۴۵۰ میخوان برای ۳۵ متری

خونه خیلی مهمه حتی اگه یه اتاق کوچولو باشه ولی اجاره نباشه مستاجری واقعا عذابه.

با ۱۰۰ تومن یه کم قسط چندتا وسایل ضروری و بخرین بعدش کم‌ کم همه چی میگیرین

تو فامیل داشتیم که باپول عروسی و طلا وجهاز یه خونه ۵۰ متری خریدن فقط دو سه تا وسیله ضروری مثل گاز و یخچال و تلویزیون و فرش و یه سرویس کوچیک ظرف خریدن فقط همینا بود و یه جشن کوچیک خانوادگی گرفتن و زندگیشونو شروع کردن. چندسال بعد به مرور همه چیز خرید تازه خوبیش این بود که بعدشم هرچی میخرید میرفت بهترین و جدیدترینش رو میگرفت و چون تو خونه خودش بود همه خریداش و متناسب با خونش وبه مرور تهیه کرد.

همیشه میگم اگه زمان به عقب برگرده منم همین کارو میکنم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میخریمش اون۱۰۰تمنم ازسمساری وسایل میگیرم دوس دارن زودتر بچه دار شم میخام اقدام کنم برابارداری

از سمساری چرا عزیزم بیا من ببرمت با صدتومن کلی وسایل نو و خوشگل بخری نرو جاهای بالاشهر خرید کن برو جاهای متوسط شهرتون خیلی همه چی ارزون تره نسبت به بالاها

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
از سمساری چرا عزیزم بیا من ببرمت با صدتومن کلی وسایل نو و خوشگل بخری نرو جاهای بالاشهر خرید کن برو ج ...

فقد گازو یخچال ولباسشویی و بخاری میگیرم یایه دوتافرش ۱۲متری وسایل برقی نمیخرم کلا فقدضروریا

برای سلامتی عزیزانم لطفا یه صلوات بفرستی
خونه خیلی مهمه حتی اگه یه اتاق کوچولو باشه ولی اجاره نباشه مستاجری واقعا عذابه. با ۱۰۰ تومن یه کم ق ...

عزیزم فکر کنم اون فامیلتون من بودم    

منم دقیقا همین کارو کردم

الهم عجل لولیک الفرج

من جات بودم خونه رو میخریدم،،،،وسایل از سمساری نخر،،،یه فرش نقلی جدید بخر مگه چقدر میشه همون مدل فرشت دوتا پشتی بخر،،،چنددست رخت خواب و پتو و شش تا بالشت خوشگل بخر،،،سعی کن باسلیقه انتخاب کنی،،،،یدونه یخچال و اجاق گاز بگیر،،،،دو دست اروپا، یه مقدار ظروف و قاشق چنگال،،،،باصدمیلیون کلی میتونی وسیله بخری   

یه ال ای دی ۴۳ اینچ اسنوا   ۷ میلیون

یه یخچال اسنوا دو طبقه ۱۴ تومن

یه لباسشویی ۱۵ تومن

یه مبل اسکارلت ۸ تومن

دوتا فرش ۹ متری ۱۵ تومن

گاز طرح فر ۴ تومن

جاروبرقی ۳ تومن

بقیه شم خرت و پرت و چیزای ضروری بخر

فکر نکنم به صدتومنم برسه

دیگه چرا بری سمساری

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز