2777
2789
عنوان

مهمونی پاگشا

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 27 پست
نه مثلا میخواستم کنار قیمه، سالاد الویه یا ماکارونی بذارم، میگه نه کشک بادمجون.

اگه اینجوریه،خوبه اشکالی نداره،بی ربط نیست.اتفاقاخیلیارودیدم کشک بادمجون میزارن کنارقیمه،قیمه هم عالیه،حالانمیدونم چرا دوستان میگن مجلسی نیست،برای توی خونه عالیه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد برا مجلسی یه عالمه گوشت باید بریزی تا خورشتت خوب بشه.گوشت گوسفندم که حجمش بعد پخت کم‌میشه.

پروردگارا!رزق و روزی ما رو از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکند چشم مان را بر روی حق ببندیم

من غذای مجلسی  واسه اونی که دفعه اول میادخونه ام زرشک پلو بامرغ میدونم

چون یک غذای عمومی هست که تقریبا همه دوست دارن.قیمه و قورمه درکنارشون بایدباشه.اصولا غذای مهمونی بایدخشک ترباشه درکنارش خورشت بذاری

خدایا بی نهایت شکرت
سلام عزیز برای اگزمایه بچتون چکار کردین بچم اگزما گرفته خوب میشه سه ماهشه کمکم کن اگر تجربه ای داری& ...

سلام گلم

من دخترم آلرژی شدید داشت، اگزماش هم ناشی از آلرژی غذایی بود هم آلرژی محیطی. رژیم سخت داشتم تا هشت نه ماهگی ش. گل و گیاه و پنجره و خاک و جنس لباس و رختخواب و اسباب بازی و اینا هم دقت میکردم.

کرم هم خیلی امتحان کردم، غیر از ماستلا که خیلی تعریف میکردن چون گرون بود، چیزای دیگه رو گرفتم، کیووی، سیوند، آیروکس، اگزاسین، ثمین، نهایتا از پماد پیمودرم و کرم بیبی فرست سی گل راضی بودم و به دخترم ساخت.

خوب شد دیگه کلا؟

آره عزیزم

یک و سال و نیمش شد دیگه خوب شد. منم همه چی رو با احتیاط یکی یکی تست میکردم براش.

الان به ندرت مثلا سرکه، یا خوراکی های رنگ دار یه کم اذیتش می‌کنه گردنش می‌ریزه بیرون.