2777
2789
عنوان

افت ناگهانی فشارخون

| مشاهده متن کامل بحث + 7276 بازدید | 73 پست
۲ بار اینطور شدم دیگه نشدم چون باردارم دنبالشو نگرفتم اما اگه بعد زایمان باز بشه باید برم دنبال درما ...

متوجهم

الانم باز سرم درد گرفته

قلبمم با شدت میکوبه تو سینم... ولی همه چیز سالمه

انشاالله نی نی نازت به خوشی به دنیا بیاد🤍🌱

متوجهم الانم باز سرم درد گرفته قلبمم با شدت میکوبه تو سینم... ولی همه چیز سالمه انشاالله نی نی نا ...

قربونت عزیزم الهی مشکل شما ام حل بشه 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم راستش منم اینطور بود از بس سرما خوردم مدام همین جور شدم افت فشار تپش قلب سر سبک اما بیهوش نشدم ببین اصلا نترس از اینکه بیهوش بشی خیلی ها اینحورن فقط تنها نباش چون تفت فشار آدم پیدا می کنه من گوشم عفونت مرد بعد سرگیجه می‌گرفتم یه مدت که غذا بهتر خوردم استرس از خودم دور مردم بهتر شدم فقط منشأ این حالات استرسه ترس از دوباره اینطور شدنه نوروبیون بزن چکاپ کامل کن اگر مردی پی مشکلی بدنت نداره از استرسه منم گاه‌گداری اینجور می شدم اما سریع تغییر موقعیت بده پیش یه روان شناس خوب برو منم رفتم اما قرص لازم نداشتم الآنم دارم مبارزه می کنم با این تلقین ها و این افکار بهترم الهی شکر اما کامل خوب نیستم فقط فشارت مراقب باش استرس دور کن از خودت 

سلام عزیزم راستش منم اینطور بود از بس سرما خوردم مدام همین جور شدم افت فشار تپش قلب سر سبک اما بیهوش ...

بابت توضیحات مفید و جامعتون صمیمانه سپاسگزارم

از اتفاق مدت ها پیش این تاپیک رو زدم اما همین لحظه که تایپ میکنم همین حالت بهم دست داده دوباره... و حتما با توجه به صحبت شما پیگیری خواهم کرد. 

تحت نظر روان شناس هم هستم و اثرات خوبی دریافت کردم🙏

سلام عزیزم راستش منم اینطور بود از بس سرما خوردم مدام همین جور شدم افت فشار تپش قلب سر سبک اما بیهوش ...

علائم من تماما همینه که گفتید

بعد از ۸ بار ابتلا به کرونا اینجوری شدم

انشاالله بهتر بشی من خودمم همین چند دقیقه پیش فشارم افتاد.  کم غذا خورده بودم غذا زیاد بخور الب ...

تشکر از محبت شما، انشاالله شما هم

ای وای من بهترید الان؟ خیلی بده.

از اتفاق من خیلیی کم خوراکم... بله رفتم حتی اکو، سیتی اسکن همه چیز... همه چیزم نرماله.

تشکر از محبت شما، انشاالله شما هم ای وای من بهترید الان؟ خیلی بده. از اتفاق من خیلیی کم خوراکم... ...

عزیزم ای وای همه آزمایش ها هم رفتی 

الان فکرت حساس شده  من ولی من نرفتم فقط چکاپ کامل من فشارم نه رو شیش هست که پایینه وقتی میاد ده رو هفت عالیه البته غذا نخوردن خودش عامل اصلی افت فشار و استرسته خیلی غذا بخور خوب بدنت از کجا بیاره .وقتی بیهوش میشی فشارت چنده ؟؟سرم میز نی بهتر نمیشی بعدش چطوریه برام بگو لطفاً چون من سریع تا فشارم نیفته سرگیچه میگیرم سریع نمک و عسل آب  میخورم بهار میشم البته غذا هم میخورم سبک   . ببین دکتر به من گفت روزی دوازده تا لیوان آب بخور یعنی معجزه می کنه 

عزیزم ای وای همه آزمایش ها هم رفتی  الان فکرت حساس شده  من ولی من نرفتم فقط چکاپ کامل من ...

بله سرم که میزنم به اندازه دو روز حالم بهتر میشه بعد همون اش و همون کاسه... اب زیاد میخورم در طول روز ولی بیشترش هم میکنم... وقتی این حالت بهم دست میده معمولا فشارم رو ۶... از اتفاق پریشب وسط جشن همین حالت بهم دست داد سریعا بهم قند و نمک داخل اب دادن تا تونستم راه برم🤦‍♀️کل روز فعالیت داشتم،استرس دوتا امتحانم داشتم، هیچ غذاییم نخورده بودم که اینجور شدم😐

بله سرم که میزنم به اندازه دو روز حالم بهتر میشه بعد همون اش و همون کاسه... اب زیاد میخورم در طول رو ...

یعنی واقعا خسته نباشی 

خوب دختر خوب دنبال چی می گردی آخه مال همین است که مدام فشارت افت می‌کنه به مدت از استرس دور باش برو پیش یه متخصص داخلی قرص های تقویتی شروع کن 

یعنی واقعا خسته نباشی  خوب دختر خوب دنبال چی می گردی آخه مال همین است که مدام فشارت افت می‌کنه ...

قرص تقویتی خریدم دیروز... متخصص داخلی هم مراجعه کردم قبلا... دلیلش استرس و خستگیه که باید کنترلش کنم و خیلی سخته اینکار در حال حاضر برام.... خصوصا که در پروسه مهاجرتم.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

قرص تقویتی خریدم دیروز... متخصص داخلی هم مراجعه کردم قبلا... دلیلش استرس و خستگیه که باید کنترلش کنم ...

عزیزم مبارکه انشالله

خوب الان بهتری 

منم دقیقا همین طورم خستکیم که زیاد میشه یا کم غذا میخورم حس افت فشار دارم خیلی بد بشدت سرم گیج می‌ره جوزی که حس می کنم الان میمیرم اما فشارم فقط افتاده 

نوروبیون بزن هر از یک هفته تاثیرش ببین 

عزیزم مبارکه انشالله خوب الان بهتری  منم دقیقا همین طورم خستکیم که زیاد میشه یا کم غذا میخورم ...

سلامت باشید

چشم حتما

بابت راهنمایی دلسوزانتون سپاسگزارم، انشاالله تنتون سلامت باشه همیشه🤍