2777
2789
عنوان

سه روزه با شوهرم قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 8855 بازدید | 38 پست

من الان چهار ساله ازوواج کردم همیشه دعوا کردیم اون مقصر بوده من پا پبیش گذاشتم اشتی کردیم الانم توقع داره من برم منت کشی بعدم وقتی قهریم با رفتارش فقط عذابم میده انگار که داره با کلفتش حرف میزنه منم تصمیم گرفتم مثل خودش لج کنم چون دیگه حوصله ناز کشیدن ندارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این قهر و آشتی زن و شوهری نمک زندگی هست،سخت نگیر عزیزم،تنها مونس و همدم ت شوهرته،و برا اونم همینطوره،باور کن تو اوج قهر اگه بیاد خونه و ترا نبینه دیونه میشه که کجاست،نگرانت میشه،تو هر دعوای زن و شوهری مثل کفه ترازو عمل کنید،اگر یکی رفت بالا اون یکی بیاد پایین،گرفتی؟یعنی اگر شوهر تندی کرد زن آرام باشه کوتاه بیاد،اکر زن تندی کرد شوهر کوتاه بیاد،زندکی بالا و پایین داره،بد‌ون بالا و پایین زیبایی نداره که،بعد قهر وقتی آشتی میکنی و شبش تو‌ خلوت .... میبینی چقدر لذت بخشه،انگار دوران عقد و نامزدی هست،پس همون چند روز قهرم شیرینه،وشیرین نگاش کن شیرین من.  خخخخخخ

من سرسنگینم ولی اون فقط دستور میده وقتی قهره اب بیار این وبیار اونو بیار اونم با یه لحن تند الانم گوشیم وگذاشته بودم سر زنگ که شربت بدم به دختر خواب بودم داد زد پاشو شربت بچه رو بهش بده ورفت سر کار 

حالم خراب من اصلا تحمل ندارم وقتی قهریم اینجوری صحبت میکنه انگار داره با کلفتش حرف میزنه  مثلا سر سفره غذا میخوره پامیشه میره میخوابه تا شب شب پامیشه شام میخوره میخوابه صبح بره سر کار چهار سال من پیر شدم

این قهر و آشتی زن و شوهری نمک زندگی هست،سخت نگیر عزیزم،تنها مونس و همدم ت شوهرته،و برا اونم همینطوره ...

اون کسی که الان چهار ساله کوتاه اومده واین رفتار بچه گانه رو تحمل کرده منم حالا این یه بار ومن نرفتم سمتش ببینم میتونه یه معذرت خواهیم نمیخوام یاد بگیر همیشه یه طرف نمیتونه کوتاه بیاد ادم خسته میشه از کوچیک سدن وتحقیر شدن

اخه دیشب  موقع خواب همش این پهلو اون پهلو میشد بیدار بود توقع داشت مثلا من برم سمتش منم خودمو زده بودم بخوام یهو حالت عصبی پاشد رفت تو حال تا چند ساعت نیومد بعدم اومد پشتشو کردو خوابید ولی مشخص بود خیلی عصبی 

ما درهفته ۶روزش قهریم.

عزیزم تاپیکات رو خوندم 

منم مثل شما بودم دیگه ترشی و لبنیات نخوردم بجاش هر روز سیاهدونه و عسل می‌خوردم یه قاشق صبح یه قاشق عصر

تا یه مدت ادامه بده جواب میگیری

مطمئن باش 

اون کسی که الان چهار ساله کوتاه اومده واین رفتار بچه گانه رو تحمل کرده منم حالا این یه بار ومن نرفتم ...

مردا مثل بچه ها هستند،این قهر کردنشون تمومی نداره،مثل ما لااقل ازکمر به بالا قهر باشید ..... خخخخ