2777
2789

اینجوری نگو دوست خوبم ، تو خدا و ما رو داری ما همیشه به یادتیم و بهت کمک میکنیم دوست خوبم 🥺

☺️😇😊🥰🌞☀️🧭💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خدا هست و خدا هست و خدا هست

خدا نیست خدانیست وخدانیست هیچوقت نبوده کاش منم برمیگشتم ب اون دوران ک قبولش داشتم دلم خوش بود اون هست 

کاربر بی اعصابم ؟؟ ور آر یو؟

منم تنهام توخونه

تک‌وتنها

دیونه شدم

پسرنازم😔 ازروزی که ازپیشم رفتی من مردم نمیدونم کجای🖤😭ازخدافقط تورومیخوام فقط تورو💔پسرنازم کجای دلم داره میترکه از دوریت 😭پسرم تقصیرمن نیست که وضع مالیم خرابه و وپولدارنیستم ببخش منوپسرم منوببخش توروخدا😭میدونی پسرم من میرم نظافت روزی۸۰پسرنازم من هرچی کارمیکردم فقط واسه توخرج میکردم وخواهم کرد خداشاهده من حتی برای خودم یه ادامس نمیخریدم چون تومهم بودی منوببخش که نتونستم بیشتر ازحد توانم کارکنم🖤🖤🖤💔💔💔پسرقشنگم من نتونستم۳ساله یه کاپشن واسه خودم بخرم چون تومهم بودی شکمت ولباس وپوشک بایدتهیه میکردم وتومهم بودی وهستی💔پسرم بشدت دلتنگتم دارم دق میکنم 😭😭💔کاش برگردی پیشم😭😭قول میدم دوبرابرکارکنم ونزارم کمبودی داشته باشی😔😔😔پسرنازم من هرروز وهرشب میرم سرکوچه به امیداینکه برق خونه بابات روشن بشه وبفهمم اومدی روستا🙂🙂پسرقشنگم هرشب باچشم گریون میخوابم😔کوچولوی نازم نزار تو حسرت خوابیدن توبغلت بمیرم شب وروز لباسهات پیشمه واشک میریزم میدونی من هیچکسوندارم جزتو خدایاحداقل پسرموبهم برسون هیچ آرزویی ندارم پسر قشنگم مامانی داره میمیره از دوریت بخدا...بقران دارم دیوانه میشم کاش بمیرم واین دردونکشم پسرمممم🖤💔پسرم جووونم به فدایت خیلی میخوامت😭😭پسرم خیلی دوست دارم 

همه تو دنیا تنهان. روال زندگیو اشتباه نگیر .فقط به خودت فکر کن. باارزشترینی هیچی نباید ذره ای ناراحتت کنه. به دنیا اومدی بجنگی و ناخوداگاه خواهی جنگید. شاید از نظر تو هیچی درست پیش نمیره ولی مطمعن باش حتما نیاز به یه سری تجربیات داری. اینارو نمگم  دلتو خالی کنم اینارو میگم قوی باشی. 

مرسی عزیزم کاش بااین چیزا حل میشد همش بغضدارم همه جا دکتررفتم دارو‌خوردم دیگه نمیدونم چیکارکنم

پس بیشتر یعنی به یک خانواده یا همخون نیاز داری تا یه دوست ؟

اینجوری نگو دوست خوبم ، تو خدا و ما رو داری ما همیشه به یادتیم و بهت کمک میکنیم دوست خوبم 🥺

توی نی نی سایت با یه سری بدی هاش آدم گاهی چه چیزای قشنگی میبینه🌸 چقدر خوبه حتی از راه دور بهم حس خوب میدین🌹

خدا نیست خدانیست وخدانیست هیچوقت نبوده کاش منم برمیگشتم ب اون دوران ک قبولش داشتم دلم خوش بود اون هس ...

پس امیدوارم برگردی هموطن

...برای پیروز😍و احتمال انقراضش😔...                                                                                                  ( دهه شصتی هستم )
خدا نیست خدانیست وخدانیست هیچوقت نبوده کاش منم برمیگشتم ب اون دوران ک قبولش داشتم دلم خوش بود اون هس ...

نگو اینجوری عزیزم کنار همیم خدا هس تنهامون نمیزاره من معجزه هاشو دیدم توام میبینی انشاءالله ولی صبر لازمه اینوصبرا و دردا باعث میشن خیلی قویتر بشی دراینده راحتتر بتونی از پس زندگی بربیای

همه تو دنیا تنهان. روال زندگیو اشتباه نگیر .فقط به خودت فکر کن. باارزشترینی هیچی نباید ذره ای ناراحت ...

دقیقا همینطوره .باریکلا چقدر درست و قشنگ گفتین ♥️♥️👋👋👋👌🌟🌠