pariisa80 مدیر عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 7369 عنوان نمیدونم جدا شم | مشاهده متن کامل بحث + 1573 بازدید | 109 پست ی نامزد داشتم جدا شدم این دومیه شوهرمه چرا اخه اینجوری شد زندگیم ی ادم خوب نیومد میحام خودکشی کنم نمیتونم جدا شم برا دومین بار برم دادگا 1401/09/10 | 02:09 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باران۲۰۰۰۰۳ عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 47 منم میدونم روامی نداره اما بخاطر اینگ ازون پسرع جدا شدم اینم بشععع دیگع میگن بچع دارم نمیشع وای خداا ... بزاربگنحرفمردماصلامهمنیستکهبنظرمنهرچهسریعترجداشو
بچههامزندگیمنن عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 1104 منم میدونم روامی نداره اما بخاطر اینگ ازون پسرع جدا شدم اینم بشععع دیگع میگن بچع دارم نمیشع وای خداا ... ییه نذر یادت میدم انجام بده انشالله مشکلت حل بشه
مامانیقهرمان عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5634 بچه هات پدر معتاد زندان رفته میخوان چیکار؟؟ ؟؟ از آدمی ک. ممکنه تو نعشگی ب بچه هات آسیب بزنه نمیتون ... همه اینارو میدونم ولی بعداز طلاق کجا برم نجایی دارم ن پس اندازی ن کاری خانوادمم بچهاروقبول ندارن.. دارم دیونه میشم توروخدا واسم دعا کنید یکم آروم شم شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
pariisa80 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 7369 ییه نذر یادت میدم انجام بده انشالله مشکلت حل بشه بگو گلم برا شوهرم ؟ خدا حیرت بده
shab_barani عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 693 منم میدونم روامی نداره اما بخاطر اینگ ازون پسرع جدا شدم اینم بشععع دیگع میگن بچع دارم نمیشع وای خداا ... عزیزم بخوای جواب حرف مردم و بدی که اصلا تمومی نداره مردم کجان الان زندگی تو رو ببینن فردا یه بچه هم بیاری مشکلت جدی بشه همه بهت میگن تو که میدونستی بده چرا بچه آوردی به نظرم خوب بهش فک کن تو هنوز جونی حرف مردم برات مهم نباشه خودت از همه مهمتری
باران۲۰۰۰۰۳ عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 47 بابایمنهرچیخاستگارمیادسریعمیگهنهبعدمیگمچرامیگهحوصلهدادپاسگاهندارمالاندرکشمیکنم
pariisa80 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 7369 عزیزم بخوای جواب حرف مردم و بدی که اصلا تمومی نداره مردم کجان الان زندگی تو رو ببینن فردا یه بچه هم ... 😔😔😔😔😔وای بمیرم ایشالااا دیگ یا شوهرم بمیرهه
مامانیقهرمان عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5634 چندسالته واسههمینهمیگمسریعبعدازدواجبچهنیارین اخهعزیزمتواینشرایطداشتیاینهمهبچهبرایچ ... ۳۱ سالمه آخه بادست خالی چطور به ارامش برسیم..ی خونه داریم که اونم میگن حق دینه و نمیشه بابت مهریه گرفتش شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
بچههامزندگیمنن عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 1104 ۳۱ سالمه آخه بادست خالی چطور به ارامش برسیم..ی خونه داریم که اونم میگن حق دینه و نمیشه بابت مهریه گر ... ممشکلت چیه کمکت کنم؟
بال_برشته_هستم عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 1209 همه اینارو میدونم ولی بعداز طلاق کجا برم نجایی دارم ن پس اندازی ن کاری خانوادمم بچهاروقبول ندارن..&n ... ب امید خدا راهی پیدا میشه بچه هات چن سالشون عه میتونی بری بهزیستی و یسری مراکز بهت کار میدن گرم خونه هست میتونی تایم کوتاهی زندگی کنی تا اجاره خونه تو در بیاری در ضمن میتونی از زندان پیگیر بشی سرچ کن 😘 مراقب باشینسندروم زبان بی قرار دارم. بی اعتقاد ترین معتقد این سرزمینم
باران۲۰۰۰۰۳ عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 47 چچند سالته ۱۹ نمیدونمچرادوهفتهایمیشهارامشندارمتورابطعرلبدبختمهرکاریمیکنهمیگمکاتاونممیگهنکنچرااینجوریشدی
pariisa80 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 7369 ییه نذر یادت میدم انجام بده انشالله مشکلت حل بشه بفرس الان یبار دیگ مرسی