2777
2789
عنوان

دلم تنگه 😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم بله می‌دونم اما بخدا دست خودم نیست دلم خونه😭😭😭

من خودمم امروز حالم بد بود مادر شوهرم بنده خداسال پیش در وضعیت بدی از دنیا رفت صبح خوابشون رو دیدم خیلی اذیت شدم امروزم همه گریه و غصه بود حالشون بده اون دنیا خدا خودش هممون رو ببخشه 😔😔

عزیزم بخاطر بچه‌ها سعی کن قوی باشی اونا یه مادر قوی می‌خوان و ازت یاد میگیرن خدا پدرتون رحمت کنه مطم ...

اینا رومیدونم کاملا درست میگید اما نمیدونم چرا هنوز باورم نمیشه رفته😭 پدرم آدم بزرگی بود مهربون بود هرکس خوابشو میبینه میگه جاش خوب بوده تازگیم اومده خواب یکی از فامیلا گفته بچه هام ناراحتن اذیت میشم دعا کنید خدا بهمون صبر بده

من خودمم امروز حالم بد بود مادر شوهرم بنده خداسال پیش در وضعیت بدی از دنیا رفت صبح خوابشون رو دیدم خ ...

عزززیز دلم 😔خدابیامرزتشون وبه آرامش برسند انشالله، به بچه هاشون بگید براش قرآن بخونید وخیرات بدید خیلی ناراحت شدم ایشون دستشون از دنیا کوتاس

تنها همدمم این روزها قرآن ودعا خوندنه تازه چندروزیه برگشتم خونه ام مادوریم ازشون زنگ زدن که حالش بدِ ...

درکتون میکنم عزیزم واقعا سخته اما باید قوت قلب مادرتون باشید سعی کنید خودتون رو مشغول کنید به طور مداوم کارخونه انجام بدید بیرون  برید ولو 10 دقیقه پیاده روی کتاب بخونید  مخصوصا رمان که ذهن رو به سمت داستان میبره به طوریکه زمان برای گریه کردن نداشته باشید برای آرامشتون صلوات فرستادم❤️

عزززیز دلم 😔خدابیامرزتشون وبه آرامش برسند انشالله، به بچه هاشون بگید براش قرآن بخونید وخیرات بدید خ ...

میدونم دستم فقط به شوهرم میرسه که دائم بهشون میگم پول روزه هاشون هدر نره نمی فهمیم مشکلشون چیه خیلی براش ناراحتم خودم براشون قرآن می خونم 

درکتون میکنم عزیزم واقعا سخته اما باید قوت قلب مادرتون باشید سعی کنید خودتون رو مشغول کنید به طور مد ...

چشم عزیزم سعیمو میکنم ممنونم  منم برای حاجت رواییتون بادل شکسته ام آیت الکرسی وصلوات میفرستم ممنون پای درددلم نشستید

چشم عزیزم سعیمو میکنم ممنونم  منم برای حاجت رواییتون بادل شکسته ام آیت الکرسی وصلوات میفرستم مم ...

خدا صبرت بده دوست عزیز خدا پدرتو رحمت کنه براشون صلوات فرستادم.توروخداومیشه برام دعا کنی مشکلم حل بشه خواهش میکنم 

میدونم دستم فقط به شوهرم میرسه که دائم بهشون میگم پول روزه هاشون هدر نره نمی فهمیم مشکلشون چیه خیلی ...

خدای من چه دردناکه😭😭😭اگه خواستی تو خصوصی بهم اسمشونو بگو قرآن ودعا میخونم براشون طلب استغفارکنم انشالله خداازسر تقصیراتشون بگذره وبه آرامش مطلق برسند

خدا صبرت بده دوست عزیز خدا پدرتو رحمت کنه براشون صلوات فرستادم.توروخداومیشه برام دعا کنی مشکلم حل بش ...

ممنونم ازت عزیزم  حتما عزیز دلم براتون آیت الکرسی میخونم حاجت رواباشی انشالله😔

خدا رحمتشون کنه روحشون قرین رحمت الهی  انشالله خدا به دل شما مادر عزیزتون خواهر گرامیتون ارامش ...

ممنونم خواهر عزیزم خدا عزیزانتون رو حفظ کنه و هرگز غم نبینید😔🌹

خدای من چه دردناکه😭😭😭اگه خواستی تو خصوصی بهم اسمشونو بگو قرآن ودعا میخونم براشون طلب استغفارکنم ا ...

فدات بشم عزیزم ممنونم یه چیزی بگم که خیلی ترسناکه ما آدمها برای کوچکترین کارمون خوب یا بد مواخذه میشیم اون دنیا چقدر خوبه که پدر عزیزتون انسان خوبی بودند خدا رحمتشون کنه کاش ما هم بتونیم با دست پر.بریم از این دنیا ..

فدات بشم عزیزم ممنونم یه چیزی بگم که خیلی ترسناکه ما آدمها برای کوچکترین کارمون خوب یا بد مواخذه میش ...

خدانکنه ،درسته می‌دونم به هرحال هرکسی گاهی ناخواسته اشتباهی مرتکب شده ، پدرم خیلی آدم مهربون ومردم داری بودن روز خاکسپاریشون قیامت بود بخدا من حواسم نبوده اما ازتعریفها فهمیدم کوچیک وبزرگ براش گریه میکردن ،همه حلالش کردن جمعیت زیادی براشون نمازخواندن ،خیلی جاها ازجیب خودش واسه مردم زد دست بخیر بودن چشم پاک بودن اصلا استراحت نداشتن تا لحظه های آخر زحمت کشیدن خیلی جاها صلح بین دو طایفه ایجاد کردن نمازشون سروقت بود خیلی از قرآن روحفظ بودن بهمون میگفتن نمازقضا ندارم ولی مادرم واسه 5سال براشون نمازوروزه قضا هدیه کردن همه میگفتن حیف بوده رفتنش خادم امام حسین بودن وچندبن بار پیاده روی اربعین شرکت کردند 64سالشون بودمابخدا یه جاهایی به مردم دلداری میدیم،اما به هرحال امکانش هست جایی ناخواسته دلی شکسته باشه به هرحال خدا ازسر تقصیراتشون بگذره انشالله