2777
2789
عنوان

مادرشوهر

297 بازدید | 21 پست

سلام به نظرتون چرا انقدر مادرشوهرا حسودن؟ من تازه عقد کرده بودم شوهرم منو بغل میکرد مادرشوهرمم سریع میگفت منم بغل کن با اون وزنش شوهرم بغلش میکرد بعد وقتایی که شوهرم میخواست منو بغل کنه میگفت نکن کمردرد میگیری کلا خیلی به من و زندگیم حسودی میکنه این یه چشمشه بقیش بماند ....

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هروقت مادر شوهر شدی میفهمی 😂

من الان پسرام 6ساله و 6 ماهه هستن تصور اینکه یه دختری بیاد از من دورشون کنه حسودیم میشه 😅

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

مادرشوهر من که خیلی تابلو بهم حسودی میکنه

حتی به زیارت رفتنمم حسودی کرده 

اَللهُمَّ عجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج                                                        یه صلوات بفرست برای ظهور آقا 

چ خنده دار 

ما چرا به خدا توکل نکنیم؟ آیا خدا برای بنده کافی نیست؟ قبل از انجام هر کاری به این فکر کنیم که خداوند شاهد و ناظر بر اعمال ماست و در پیشگاه خداوندیم ....خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ور نه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
هروقت مادر شوهر شدی میفهمی 😂 من الان پسرام 6ساله و 6 ماهه هستن تصور اینکه یه دختری بیاد از من دورش ...

آخه اون دختر زنشه  باید عاشق اون باشه  انشاالله شما اونجوری نمیشید . من بچه ندارم ولی به خودم قول دادم حتما پسرمو تشویق کنم که عاشق زنش باشه