2777
2789
عنوان

همسر سختگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 32 پست
اونکه اره واقعا شوهرم خوبه ولی خب

ولی خوب نداره! همه ی ما حساسیت هایی داریم که برای کسی یا کسانی بیمارگونه به نظر میاد یا ممکنه خوششون نیاد ولی برای خودمون دلایلی داریم . خودت بشین با خودت فکر کن مطمئنا به این نتیجه میرسی که اگر قراره با کسی زندگی کنی قطعا محدویتهایی هم به همراه داره اما این ملاحظات و محدودیت ها به امنیت و لذت داشتن خانواده می ارزه یا نه . اونوقت میتونی تصمیم درست بگیری. امیدوارم با جملاتم باعث رنجش شما نشم ولی با نظرخواهی اگر تو دلت شک بیفته که مثلا همسرتون بیماره و از همین الان زندگیتون رو زهر کنید مثلا مشورت کردید و عاقلانه عمل کردید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست میگید نباید بذارم شک به دلم بیوفته.

خانمی میبینی زندگیا چقدر بی ثباتن ؟ یه بخشی اش به خاطر اینه اینقدر میگردیم یه انگی به انتخاب خودمون بزنیم. هیچ کدوممون شیر فاطمه ی زهرا نخوردیم. 

حتما باید از مشاور کمک بگیری عزیزم

من نمیدونم باید چیکار کنی ولی به نظرم بشین منطقی و قاطعانه با ایشون صحبت کن

بستگی به خودت داره که چقدر قبول کنی و زیربار بری...

(ولی اگه به زور و اجبار باشه، بعدا یا خودت از چادر زده میشی یا از بی چادری ها متنفر میشی...)

خواهشا به حرف این و اون نکن اگه شوهرت ارزش داره به حرفش بکن اونم مطمعن باش میفهمه و درک میکنه پس به حرف اونایی که تو زندگیت نیستن نکن زیندگیت رو براساس نظر دیگران نبر جلو که بد ضرر خواهی کرد منم مثل تو چادری ام به اصرار شوهرم نمیگم از چادر بدم میاد ولی گاهی هم دوست ندارم اصلا ولی به خاطر شوهرم میگم چشم تا خدا عوضش رو به من بده به حرف مردتون بکنین تا خدا راضی باشه ازتون زندگی مشترک رو بر پایه لج و لجبازی بنا نکنین ارامشت رو هیچوقت هیچوقت با هیچ حرف دیگران بهم نزن

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!

هر جیز باارزشی که بدست بیاری یک جیزی رو باید از دست بدی این یک قانون هست حالا ما ازادی رو اونم فقط مانتویی بودن رو ازدست میدیم به جاش عشق احترام بدست میاریم به نظرم ارزش داره چون چیز بدی نیس چادر خیلی مقدس

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!