2777
2789
عنوان

قهر کردم با...

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 23 پست
واجبه در صورتی که ننگ نامو/سی هم بهت نزنه  جلو کل خانواده بخصوص برادر پدر  که دیدگاه عوض ب ...

عیب نداره مامان منم اینجور بود هزار تا حرف بارم میکرد اونموقع ناراحت میشدم اما الان ک خودم بچه دار شدم واقعا میگم بعضی وقتا بچه ها واقعا رو مخن و ناخودآگاه عصبی میشی و یه مادر هرگز راضی به غم و غصه بچش نمیشه قدرشو بدون قبل اینکه خدایی نکرده دیر بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم شرایط تورو دارم حتی نمیزارن تنها برم بیرون همیشه هم منو میکوبه جلو همه

من تخریبم میکنن چرا چون دانشگاه قبول نشدم تخریبم میکنن چرا چون اعلاقم به درس نیست بیرون میرم اون روز اگر نشه کوفت من تعجبه باید بعد هر بیرون رفتن فقط مادرم منو بکوبه سوال جواب واسه کادو تولدم دوستم داده بود از کی گرفتی کدوم پسره بهت داده🥲🥲🥲🥲🥲💔💔💔

من تخریبم میکنن چرا چون دانشگاه قبول نشدم تخریبم میکنن چرا چون اعلاقم به درس نیست بیرون میرم اون روز ...

وااای انگار دیقا زندگی خودمو تعریف کردی واسم..ولی بااین تفاوت گ مامانم ب ارایشمم کاز داره بااینک من تیپ و ارایشم معمولیه همش جلوش گوتاه میام هرچی میگ میگم باشه ولی خاهرم هرتیپی میزنه هرجایی میره چون داد میزنه سر خانوادم هیچیییی ب اون نمیگن منو تو چون ساکت میمونیم اونام طلبکار تر میشن

وااای انگار دیقا زندگی خودمو تعریف کردی واسم..ولی بااین تفاوت گ مامانم ب ارایشمم کاز داره بااینک من ...

اره من خوبه آرایش گیر نمیدن 

فقط بیرونی میرم کوفتم میشه در این حد میگم دیگه نزدم بیرون خونه نه مهمونی باهاشون نه گردش نه بازار نه خرید هیچی هیچی هیچ تازه هیچی هم واسه ادم نمیخرن 

امروز برگشته بعد سه روز قهر  میگه بریم بیرون گفتم نه نمیام چطور میتونن کلی حرف بار ادم کنن. ابروی ادم ببرن عین خیالشون نباشه 🥲🥲🥲🥲

اره من خوبه آرایش گیر نمیدن  فقط بیرونی میرم کوفتم میشه در این حد میگم دیگه نزدم بیرون خونه نه ...

من سر ی موضوعی ک البته مقصر بودم ولی حقم در اون حد نبود تو خیابون جلو همه گرف منو زد سیاه و کبود شدم و فحشای زشت بهم میداد😐