2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 42 پست
من یکی‌دارم. یکی دیگم میخام. دخترم تنهاس. دلم براش کبابه. ولی امروز آزمایشم گرفتم مطمئن شدم دیگه بچه ...

عههه فکر کردم باردار شدی 

چرا گفتن نمیشی

خدا خیلی بزرگه فقط خیلی صبوره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فکر کن بهت بگن صلاحت نیست ی جمله گرفتن دستشون نمیدونن چقدر ادم داااغونه عمق قضیه ادم و له و لورده ...

از خدا میخوام هیچوقتت هیچ کس به حال ما دچار نشه 

امیدم هنوز به خداست و تمام 

سخت تر از اون میدونی چیه همه بهم میگن رهاش کن ولش کن بچه چیه جز دردسر هیچی نیست.این همه دارو و از بین میبرتت 

ولی من میخوام اطرافیان درکم کنن همراهم باشن تشویقم کنن که ادامه بدن ولی با این حرفا انگیزمو از دست میدم داغون تر میشم😞

هیچوقت اینجوری نگو .. حالت رو درک میکنم منم بعد سه سال باردارشدم سخت بود ولی هیچوقت اینجوری به خدانگ ...

محرم ۱۰ روز فقط دیگ شستم

ی هیت برام ذکر یاعلی گرفتن

نذر کردم چهل روز علی اصغر یا رقیه صداش کنیم

نذر گوشت برای امام رضا

دوبار ختم قران

بابای ۱۰۰ نفر برام دارن دعا میکنن

دیگ میدونی طلبکار شدم  از خداچون دلم و خیلییییییی شکسته خیلی

هربار پریود میشم قلبم خوووورد میشه له میشم

چنان اهی میکشم ولی خب نمیشوه

میدونی اصلا اینک صلاح هست یان

مسایله نیست

موضوع اینه خیلی هااااااکه میشن ناراحتن

ولی اونا ک میخان منتظر و حسرن بدل

خیلییییی سختهک بالشت بغل کنی فکر کنی بچه بغل کردی

از خدا میخوام هیچوقتت هیچ کس به حال ما دچار نشه  امیدم هنوز به خداست و تمام  سخت تر از ا ...

ن درک نمیکنن

میخان دلداری بدنااا

ولی چیزایی میگن که ادم بیشتر حسرت ب دلش میوفته.

خوب منم خوشم نمیاد کدوم ادم عاقلی ازاین حرفا خوشش میاد وقتی میبینیم خدا ب یکی میده ک در ب در دنبال ...

درک میکنم چی میگی اما خدا بزرگه برا شما برا همه،ببین ایشالا تو همین ماه یا ماه بعدی حامله میشی، اونم یا دوقلو یا یه پسر گوگولی

فکر کن بهت بگن صلاحت نیست ی جمله گرفتن دستشون نمیدونن چقدر ادم داااغونه عمق قضیه ادم و له و لورده ...

عزیزم منم همینو بهت گفتم فکر نکن ما خودمون نمیفهمیم منم خیلی اذیت شدم تازه بعد کلی دوندگی یه بار باردار شدم تازه قلبشم میزد دوازده هفته با کلی ذوق و استرس رفتم خوابیدم رو تخت برا سونو ان تی گفت خانوم قلبش نمیزنه و تموم😞

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
خوب منم خوشم نمیاد کدوم ادم عاقلی ازاین حرفا خوشش میاد وقتی میبینیم خدا ب یکی میده ک در ب در دنبال ...

واسه امتحان کردن طرف... داره میگه بهت لطف کردم ببینم لطف منا چجوری پاسخ میدی، خدا هر کسی را یجوری امتحان میکنه، منم مادرم که فوت شد همش داد می زدم چرا؟؟؟ چرا من؟؟؟ منی که یه دونه دخترم و اینقدر تنها چرا تنهاترم کردی؟؟؟ ولی کی می دونه چرا و صلاح خدا چیه؟ مرگ و زندگی هر دو دست خداست... علم بنده که به حکمت خدا نمیرسه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
واسه امتحان کردن طرف... داره میگه بهت لطف کردم ببینم لطف منا چجوری پاسخ میدی، خدا هر کسی را یجوری ام ...

اره وااااقعاااا   اینجا دارم غرمیزنم ولی هرثانیه میگم خدایا بازم شکرت خدایا کمککن

کاش واقعا دلم میخاد صداش بزنم بگم خدا جونم من بنده خوبی نیستم ولی تو خدایی کن برام تو معجزه کن نیاز ...

ی قطره از بزرگیش برابره با مادر شدن ما