2777
2789
عنوان

ختنه ۷ سالگی‌

| مشاهده متن کامل بحث + 33257 بازدید | 278 پست
به نظرم واسه عید یا بهار بهتره ده روزه خوب میشه از لحاظ بلند شدن که همون شب بلند میشه  ولی خ ...

منم میگم عید ولی دکتر گفت چون عفونت گرفته ممکنه بازم بشه

یعنی باید چند روز لخت باشه

99/9/9.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عیب نداره  نگران چی هستی الان زمان قدیم بچه هارو ۸.۷.۹ سالگی ختنه میکردن یخورده خاطره بدبراش ...

یعنی ۹ سالگی هم بوده

چقدر طول میکشه خوب شه الان مدرسهدمیره

چرا خاطره بد

99/9/9.....
اونام مشکلی داشتن ختنه نکردن چجوری فهمیدین ختنه نشده

نه هیچ مشکلی.خودش و مادر شوهرم همیشه میگن

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
اره دیگه میفهمه  نمیدونم کاری که واسه امروز هست رو چرا میذارن واسه فردا طفلی بچه اصلا مال نوز ...

بچه کوچیک درکی نداره از درد یکم گریه میکنه تموم پسر منو که ختنه کردیم ۳۸ روزگیش بود تو ماشین جیش کرده بود فقط همون لحطه تو مطب و راه گریه کرد و تموم هیج هم حالیش نشد جی شد چی نشد یک هفته هم نشده حلقه افتاد تموم ولی بچه بزدگ تر میشه حالا مثلا یه ساله هم درک رو متوجه میشه هم تحرک داره اذیتش میشه نمیشع دست پاش رو ببندی تکون نخور متوجه نمیشه حالا بزرگ که میشه از لحاظ جنسی هم درک میکنه بدتر هم میشه من همسرم میگفت دو ماهه بشه بعد ولی به زور من و مادر شوهرم اطرافیان ۳۸ روزگیش بردیم

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
نه هیچ مشکلی.خودش و مادر شوهرم همیشه میگن

کاش ختنش میکردن پس 

من پسرم نارس بود نشد

چه بد جلو خود بچه هم میگن 

نمیترسه عکس العملش چیه

گفتم شاید شما دیدی که ختنه نیست

99/9/9.....
چرا درگیر بود عزیزم  دیر خوب شد

اره عفونت کرد چون بزرگ بود دیرتر خوب شد

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
کاش ختنش میکردن پس  من پسرم نارس بود نشد چه بد جلو خود بچه هم میگن  نمیترسه عکس العملش ...

آره حتما جلو خودش هم گفتن.حتما بیچاره می‌ترسه .چون مادر شوهرم چند وقت پیش گفت میخواد بره بچه ختنه کنه میگن با بیهوشی هست منم چیزی نگفتم ولی دوباره به عقب افتاد هر سری میگن ولی نمیرن

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
یعنی ۹ سالگی هم بوده چقدر طول میکشه خوب شه الان مدرسهدمیره چرا خاطره بد

عزیزم خاطره بد 

این ترس خاطره بد رو خود ما میسازیم واسه بچه 

خیلی خوب با بچه ات صحبت کن 

بگو همه پسرها ختنه میشن یه چیز عادی هسته

چیزی از درد ترس واسه بچه نگو

چون کلا بی حس میکنن اصلا چیزی حالیش نمیشه از درد 

ولی اگه تو بگی درد داره خواه ناخواه درد میاد تو ذهنش

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
آره حتما جلو خودش هم گفتن.حتما بیچاره می‌ترسه .چون مادر شوهرم چند وقت پیش گفت میخواد بره بچه ختنه کن ...

آخی طفلی اذیت هم میشه

خوبه تا حالا عفونت نکرده مثله پسر من

دکتر گفت تا ختنش نکردی بعد جیشش پوستشو بدم عقب و بشورمش

99/9/9.....

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️میدونم میگن ب تو چه.ولی چرا اینقدر دیرررررررر

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.